Οι βραδιές πολιτισμού 19-23 Ιουλίου στα θέατρα Γκράβας & Κολωνού

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Οι βραδιές πολιτισμού 19-23 Ιουλίου στα θέατρα Γκράβας & Κολωνού

Η μουσική, το θέατρο αλλά και το παιδικό θέατρο συνεχίζονται και την εβδομάδα 19 – 24 Ιουλίου στα θέατρα Κολωνού και Γκράβας του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ). Ο ΟΠΑΝΔΑ συμμετέχει στο πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων Culture is Athens / Ο πολιτισμός είναι η Αθήνα, το οποίο ξεκινάει με τη στήριξη των καλλιτεχνών και των ανθρώπων που εργάζονται στον πολιτισμό και διαθέτει δωρεάν τα Θέατρα Κολωνού και Γκράβας, από 28 Ιουνίου έως 31 Ιουλίου.

ΘΕΑΤΡΟ ΓΚΡΑΒΑΣ
• Δευτέρα 19 Ιουλίου, ώρα 21:00
Συναυλία με τον Αλέξανδρο Κτιστάκη
Προπώληση εισιτηρίων: https://www.viva.gr
• Τετάρτη 21 Ιουλίου, ώρα 21:00
Θεατρική παράσταση «Το όνομά μου Ελευθερία» από την ομάδα +αίσθημα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Συναισθηματική Διαλεκτική» σε διασκευή – σκηνοθεσία: Στέλιου Καλαθά
Στην Καλαμπάκα, λίγο πριν το ξέσπασμα της ελληνικής επανάστασης, δύο ερωτευμένοι νέοι, ο Δρόσος και η Εσμέ, δεν μπορούν να ελπίζουν για το μέλλον της σχέσης τους. Ένα έργο – ύμνος στην ελευθερία βασισμένο στο δραματικό ειδύλλιο «Εσμέ» του Σπυρίδωνος Περεσιάδη.
Προπώληση εισιτηρίων: Πολυχώρος +αίσθημα, Αθηνάς 30, Μοναστηράκι, Δευτ. – Παρ. ώρες 19.00 – 22.00, πληροφορίες στο 6946 105520
• Πέμπτη 22 Ιουλίου, ώρα 20:30
Κουκλοθεατρική παράσταση «Ο Οδοντοχαλάστρας & η Γλυκοσυμμορία του» από την ομάδα ΑΦΟΥ
Μία παράσταση που χαρίζει απλόχερα το γέλιο και τη διασκέδαση μέσα από μια πρωτότυπη και αστεία ιστορία με εντυπωσιακά εναλλασσόμενα σκηνικά, πολλή μουσική και χειροποίητες κούκλες.
Προπώληση εισιτηρίων: https://www.viva.gr
• Σάββατο 24 Ιουλίου, ώρα 21:00
Μουσικοθεατρική παράσταση «Το ποτάμι» με τους Γιώργο Μεράντζα & Σοφία Παπάζογλου, σε ποίηση Φώντα Λάδη και μουσική Λίνου Κόκοτου
Μουσικό πολυθέαμα με τραγούδια που μεταφέρουν συμπυκνωμένα στον θεατή/ακροατή τον καημό της ρωμιοσύνης, τα όνειρα του ελληνισμού και τη λαχτάρα του για ένα καλύτερο μέλλον.
Προπώληση εισιτηρίων: https://www.ticketservices.gr

ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΛΩΝΟΥ
• Τρίτη 20 Ιουλίου, ώρα 20:30
Παιδική Θεατρική Παράσταση «Λέω να πετάξω» του Δημήτρη Μπασλάμ
Πού πάνε τα μπαλόνια όταν φεύγουν από τα χέρια μας; Πόσο ψηλά θα ανέβει; Ποια θα είναι η διαδρομή του; Τι θα συναντήσει; Μια αλληγορική οπτικοακουστική ιστορία, για μικρούς και μεγάλους, από τον βραβευμένο μουσικό και συγγραφέα παιδικών βιβλίων.
Προπώληση εισιτηρίων: https://www.ticketservices.gr
• Τετάρτη 21 Ιουλίου, ώρα 21:00
Μουσικοθεατρική παράσταση «Η ιστορία ενός μονόφθαλμου» από την ομάδα The Young Quill
Μια σκηνική συνάντηση θεάτρου, ζωντανής μουσικής & εικαστικών βασισμένη στη ραψωδία Ι της Οδύσσειας του Ομήρου και στον «Ερωτικό Πολύφημο» του βουκολικού ποιητή Θεόκριτου του Συρακούσιου.
Προπώληση εισιτηρίων: https://www.viva.gr
• Πέμπτη 22 Ιουλίου, ώρα 21:00
Συναυλία των The Callas – Παρουσίαση άλμπουμ «Είμαι ένα ξενοδοχείο»
Το «Είμαι ένα ξενοδοχείο» ηχογραφήθηκε σε μια παλιά αποθήκη μέσα σε ένα αγρόκτημα με ελιές και πορτοκαλιές στην Πελοπόννησο.
Προπώληση εισιτηρίων: https://www.viva.gr
• Παρασκευή 23 Ιουλίου, ώρα 21:00
Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων με έργα των Beethoven, Mozart, Prokofiev και Α. Τσελίκα
Σολίστ: Παναγιώτης Γιαννάκας (κλαρινέτο)
Μουσική διεύθυνση: Ανδρέας Τσελίκας
Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου. Κρατήσεις θέσεων: https://www.viva.gr

Ο ΟΠΑΝΔΑ έχει πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για την τήρηση των υγειονομικών κανόνων, αλλά και των κανόνων λειτουργίας των χώρων για την προστασία και την ασφάλεια του κοινού και των εργαζομένων, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας. Ακολουθούμε τις οδηγίες και προστατεύουμε την υγεία μας:
Για τις παραστάσεις με εισιτήριο η προπώληση γίνεται αποκλειστικά από τα καλλιτεχνικά σχήματα.
Πώληση εισιτηρίων, καθώς και διανομή δελτίων εισόδου, θα γίνεται και δύο ώρες πριν την έναρξη της εκδήλωσης στα θέατρα Κολωνού και Γκράβας, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα.
Κατά την άφιξη των θεατών στο θέατρο:
• Προς αποφυγή συνωστισμού προτείνεται στους θεατές να προσέρχονται στο θέατρο τουλάχιστον μία (60’) ώρα πριν την έναρξη της παράστασης.
• Κατά την είσοδο τους στο θέατρο να τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις.
• Κατά τη διάρκεια της παράστασης οι θεατές κάθονται μόνο στις θέσεις που υπάρχει σήμανση και δεν αλλάζουν θέση.
• Η χρήση ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του κοινού στον χώρο της παράστασης, από την είσοδο μέχρι και την έξοδό τους.
• Μετά το πέρας της παράστασης θα γίνεται σταδιακή αποχώρηση από το θέατρο ακολουθώντας τις οδηγίες της ταξιθεσίας.
• Δεν θα υπάρχει διάλειμμα

Πληροφορίες: www.opanda.gr στα τηλέφωνα 210-5284800, 210-5284854, και στο Κέντρο Δημιουργικής Μάθησης Γκράβας, 210-2011151.
Τα θέατρα Κολωνού και Γκράβας είναι προσβάσιμα σε Άτομα με Αναπηρία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή