Παύλος Χρηστίδης: Πιστεύουμε στον εμβολιασμό γιατί νοιαζόμαστε για τους διπλανούς μας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παύλος Χρηστίδης: Πιστεύουμε στον εμβολιασμό γιατί νοιαζόμαστε για τους διπλανούς μας

Παύλος Χρηστίδης: «Η καμπάνια μας συμβάλλει στην ανάγκη των πολιτών για μια συλλογική δράση, πέρα και πάνω από κόμματα. Πιστεύουμε στον εμβολιασμό γιατί νοιαζόμαστε για τους διπλανούς μας»

«Στην πανδημία, η κυβέρνηση πήγε από το ένα άκρο, όπου ήμασταν απολύτως περιορισμένοι, στο άλλο, όπου ο καθένας μπορούσε να κυκλοφορήσει με συστάσεις μάσκας η τεστ», ανέφερε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης. Πλέον – πρόσθεσε – η κυβέρνηση τρέχει ξανά πίσω από το 4ο κύμα της πανδημίας, που φτάνει πιο σύντομα και από τον πιο απαισιόδοξο επιστήμονα.

Σχετικά με την πρωτοβουλία που ανακοίνωσε η Φώφη Γεννηματά, για μία επικοινωνιακή εκστρατεία προκειμένου να προχωρήσουν οι εμβολιασμοί, ο κ. Χρηστίδης τόνισε πώς αυτή «συμβάλλει στην ανάγκη των πολιτών για μια συλλογική δράση, πέρα και πάνω από κόμματα. Πιστεύουμε στον εμβολιασμό γιατί νοιαζόμαστε για τους διπλανούς μας. Η καμπάνια μας θα έχει και φυσική παρουσία σε πολυσύχναστα μέρη, που θα ενημερώνουμε για τα οφέλη του εμβολιασμού».

Επίσης, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ επεσήμανε οτι «οι επαγγελματίες της εστίασης και της ψυχαγωγίας, φορτώνονται όλο το βάρος της κυβερνητικής αποτυχίας. Ενάμισι χρόνο αντιμετωπίζονται ως το μαύρο πρόβατο, την ώρα που η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα για τα μέσα μαζικής μεταφοράς και τους χώρους εργασίας, άργησε τα μαζικά τεστ και έχασε την ιχνηλάτηση».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή