Χρήστος Σπίρτζης : Καταθέσαμε μηνυτήρια αναφορά για τις αποκαλύψεις της Εφημερίδας των Συντακτών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Χρήστος Σπίρτζης : Καταθέσαμε μηνυτήρια αναφορά για τις αποκαλύψεις της Εφημερίδας των Συντακτών

Δήλωση Tομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστου Σπίρτζη :

“Αθήνα, 8 Ιουλίου 2021

Κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς ενώπιον του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σχετικά με τις αποκαλύψεις της Εφημερίδας των Συντακτών

Καταθέσαμε μηνυτήρια αναφορά για τις αποκαλύψεις της Εφημερίδας των Συντακτών, αποκαλύψεις που περιλαμβάνουν δύο ενότητες θεμάτων.
Η πρώτη σχετίζεται με την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης και τη θέση της δημόσιας υγείας σε κίνδυνο από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και από τους υπουργούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Αποδεικνύεται ότι ο μόνος σαμποτέρ για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης είναι ο ίδιος ο κύριος Μητσοτάκης, η κυβέρνησή του και το επιτελικό παρακράτος που έχει δομηθεί.

Η δεύτερη ενότητα σχετίζεται με τη λειτουργία κρίσιμων κρατικών υπηρεσιών όπως αυτή της Πολιτικής Προστασίας. Οι αποκαλύψεις δείχνουν ότι υπάρχει τρόπος λειτουργίας παρόμοιος με αυτόν που υπάρχει στη νύχτα και την εγκληματικότητα ο οποίος δεν αρμόζει σε δημόσιες υπηρεσίες μιας ευρωπαϊκής χώρας.

Πλέον, τον λόγο τον έχει η Δικαιοσύνη για να διερευνήσει πλήρως τις καταγγελίες και τις αποκαλύψεις της Εφημερίδας των Συντακτών.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή