Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Δραμιού – 2η θέση στην κατάταξη η Ελληνική Αποστολή

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Παγκόσμιο  Πρωτάθλημα Δραμιού – 2η θέση στην κατάταξη  η Ελληνική Αποστολή

Το 28ο Επετειακό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Δραμιού στον Ασπρόπυργο 2η θέση στην κατάταξη η Ελληνική Αποστολή:

Το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Ιουλίου 2021, διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Ασπροπύργου «Γεώργιος Θ. Τσόκας» το 28ο Επετειακό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Δραμιού, έπειτα από πρόσκληση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Δραμιού στον Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η.
Στο Πρωτάθλημα συμμετείχαν συνολικά 60 αθλητές, οι οποίοι εκπροσωπούσαν την Ουκρανία, την Αλβανία, την Μολδαβία και την Ελλάδα. Οι προσπάθειες όλων των αθλητών ήταν άξιες επαίνου και αυτό αποτυπώθηκε στα τελικά αποτελέσματα, όπου στην πρώτη θέση βρέθηκε η Ουκρανία, στη δεύτερη η Ελλάδα, με 10 μετάλλια και στην τρίτη η Αλβανία. Η μεγάλη έκπληξη του Πρωταθλήματος ήταν ο μικρότερος αθλητής του Α.Σ. ΒΥΒΩΝ Ασπροπύργου, ο εντεκάχρονος Κυριάκος Παπαδόπουλος που κατάφερε να κάνει Παγκόσμιο Ρεκόρ, αφού μέσα σε μισή ώρα πραγματοποίησε 486 σηκώματα αλλά και η αθλήτρια Ελίνα Γιανζίνα, ως η μοναδική γυναικεία ελληνική συμμετοχή, που κατέκτησε ένα από τα χρυσά μετάλλια.
Ο προπονητής του Α.Σ. ΒΥΒΩΝ Ασπροπύργου, κ. Παντελής Φιλικίδης, Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Δραμιού και Αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας καθώς και οι αθλητές, ευχαρίστησαν θερμά, για μια ακόμη φορά τον Δήμαρχο Ασπροπύργου, κ. Νικόλαο Μελετίου και τον Πρόεδρο του Οργανισμού Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας, κ. Ιωάννη Κατσαρό για τη συνεχή στήριξη τους, σε κάθε βήμα των αθλητικών τους προσπαθειών.
Κατά την έναρξη αλλά και στις απονομές παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., κ. Ιωάννης Κατσαρός, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, κ. Θεμιστοκλής Τσίγκος, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α., κ. Παντελής Σαββίδης και ο Αντιπρόεδρος του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., κ. Αντώνιος Κοναξής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή