Τρίτωσε το κακό

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Τρίτωσε το κακό
Και η λίστα των συνανθρώπων μας που αποφασίζουν να βάλουν τέλος στη ζωή τους, δυστυχώς, όλο και μακραίνει…
Τρίτο περιστατικό αυτοκτονίας μέσα σε σαράντα ημέρες λαμβάνει χώρα στο Γαλάτσι. Το πρώτο συνέβη στις 11 Ιουνίου όταν Γαλατσιώτης αυτοπυρπολήθηκε στην περιοχή της ΛΑΤΟ. Το δεύτερο ήταν στις 29 Ιουνίου όταν συνταξιούχος οικοδόμος, υπό την απειλή της έξωσης, έπεσε από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε. 
Και η τρίτη πράξη του δράματος γράφτηκε την Τρίτη 17 Ιουλίου στην πάροδο της οδού Πυθαγόρα 10. Εκεί, ένας 28χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στο μικρό σαλόνι του σπιτιού του. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των περιοίκων, από τη Δευτέρα 16 Ιουλίου υπήρχε μια έντονη δυσοσμία στο αδιέξοδο της Πυθαγόρα και όλοι έψαχναν να βρουν από πού προέρχεται. Την Τρίτη το πρωί εντοπίστηκε ότι ο χώρος απ’όπου προερχόταν η δυσοσμία ήταν ένα μικρό ισόγειο διαμέρισμα στην αριστερή πλευρά της παρόδου. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία ανοίγοντας το διαμέρισμα, αντίκρυσε το άψυχο κορμί του αυτόχειρα να αιωρείται στο μονόζυγο του σαλονιού του.
Ο 28χρονος, με καταγωγή από την Καβάλα, φιλοξενούνταν από τον αδερφό του, ο οποίος είναι στρατιωτικός και αυτές τις μέρες μάλλον βρίσκεται σε άδεια. Είχε έρθει στην Αθήνα για να συμμετάσχει για δεύτερη φορά σε εξετάσεις του Πυροσβεστικού Σώματος αλλά και αυτή τη φορά απέτυχε να εισαχθεί. Από την αστυνομία δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα, στο οποίο ο αυτόχειρας να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή