220 νέοι κάδοι απορριμάτων στον Δήμο Αχαρνών

Δήμος Αχαρνών
220 νέοι κάδοι απορριμάτων στον Δήμο Αχαρνών

Διακόσιοι είκοσι νέοι κάδοι απορριμμάτων από τη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Αχαρνών σε όλες τις γειτονιές της πόλης:

Τη Δευτέρα 28 Ιουνίου παρόντος του Δημάρχου Σπύρου Βρεττού η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Αχαρνών και ο Αντιδήμαρχος Στάθης Τοπαλίδης παρέλαβαν 220 καινούριους κάδους απορριμμάτων. Από την επόμενη εβδομάδα οι νέοι κάδοι θα έχουν τοποθετηθεί και αναμένεται να καλύψουν άμεσες ανάγκες συλλογής απορριμμάτων, ώστε να ικανοποιηθούν τα πολλαπλά αιτήματα των δημοτών.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Απορριμμάτων και Στόλου του Δήμου Αχαρνών Στάθης Τοπαλίδης κατά την παραλαβή ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αχαρνών Σπύρο και το προσωπικό του τομέα καθαριότητας για τη στήριξη τους, αλλά και προανήγγειλε την παραλαβή περισσότερων νέων κάδων: «Ο αγώνας της δημοτικής αρχής για να διατηρηθεί η πόλη μας καθαρή και ασφαλής είναι διαρκής. Πάνω από 5.000 νέοι κάδοι απορριμάτων θα τοποθετηθούν τους προσεχείς μήνες σε διάφορα σημεία της πόλης μας, αντικαθιστώντας τους παλιούς, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε γειτονιάς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο της πόλης μας, Σπύρο Βρεττό, τόσο για την άριστη συνεργασία μας, όσο και για το γεγονός ότι από την πρώτη κιόλας μέρα της θητείας του κάνει πράξη αυτό που δεσμέυτηκε: “Να καθαριστεί η πόλη από τα σκουπίδια”. Ταυτόχρονα να ευχαριστήσω, αλλά και να δώσω κουράγιο στο προσωπικό του τομέα της καθαριότητας, που θα εργαστεί μέσα στο καλοκαίρι, ώστε να υπάρχει κάδος απορριμάτων σε κάθε γειτονιά. Τονίζω ότι η συνέπεια και ο σεβασμός του Δήμου προς τους δημότες και το αντίστροφο είναι αυτό που θα επιφέρει το πολυπόθητο καθαρό και καλύτερο αύριο για την πόλη και κατ’ επέκταση για την κοινωνία μας».

Το αμέσως επόμενο διάστημα -με την ολοκλήρωση του σχετικού διαγωνισμού- σε κάθε γωνιά και γειτονιά των Αχαρνών, των Θρακομακεδόνων, της Βαρυμπόμπης και του Ολυμπιακού Χωριού θα τοποθετηθούν πάνω από 5.000 καινούριοι κάδοι, συμβάλλοντας στην καθαριότητα της πόλης μας. Οι υποδομές σε ολόκληρη την πόλη βελτιώνονται και εκσυγχρονίζονται διαρκώς, προσφέροντας καλύτερη καθημερινότητα και καλύτερες συνθήκες διαβίωσης σε όλους τους δημότες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή