20 ακόμη Εργατικές Κατοικίες παραδίδονται εντός Ιουλίου στον Δήμο Ελευσίνας

Δήμος Ελευσίνας
20 ακόμη Εργατικές Κατοικίες παραδίδονται εντός Ιουλίου στον Δήμο Ελευσίνας

20 ακόμη Εργατικές Κατοικίες παραδίδονται εντός Ιουλίου στον Δήμο Ελευσίνας :

Συντονισμός διαδικασίας από τον Διοικητή ΟΑΕΔ και τον Δήμαρχο Ελευσίνας
Αργύρης Οικονόμου: «Αλλάζουν όσα ξέραμε για την παραλία της Ελευσίνας. Συνεχίζουμε να κλείνουμε μία-προς-μία τις εκκρεμότητες που παραλάβαμε».
Είκοσι (20) ακόμη Εργατικές Κατοικίες θα παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους, εντός του Ιουλίου. Αυτό έγινε γνωστό, μετά τη συντονιστική επίσκεψη που είχαν στον χώρο των Εργατικών Κατοικιών, ο Διοικητής του ΟΑΕΔ, Σπύρος Πρωτοψάλτης, και ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου: «Αμέσως μετά την παράδοση των πρώτων σπιτιών τον Απρίλιο, είχαμε πει ότι σταδιακά αλλά άμεσα, θα κάνουμε ότι είναι απαραίτητο για να αποδοθούν και άλλες στους ιδιοκτήτες τους.
Σήμερα, στη συνάντηση που είχα με τον Πρόεδρο του ΟΑΕΔ, τον κ. Πρωτοψάλτη, δρομολογήσαμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να παραδοθούν ακόμη 20 κατοικίες μέσα στον Ιούλιο.
Η παράδοση των κατοικιών, μαζί με την παραχώρηση σημαντικού τμήματος του παραλιακού μετώπου στον Δήμο, αλλάζουν τα όσα ξέραμε για την παραλία της Ελευσίνας.
Παράλληλα, προχωρούν όλες οι απαραίτητες εργασίες για την αξιοποίηση της Ελαιουργικής, του ΙΡΙΣ και της Καμινάδας, ώστε να αποκατασταθούν.
Συνεχίζουμε να κλείνουμε μία-προς-μία τις εκκρεμότητες που παραλάβαμε».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή