Green Kitchen by Madame Ginger καθημερινά στο Open

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Green Kitchen by Madame Ginger καθημερινά στο Open

«GREEN KITCHEN by MADAME GINGER» καθημερινά στο OPEN

Λαχταριστή μακαρονάδα με ό,τι έχει περισσέψει, χορτοφαγικά σουτζουκάκια και γλυκό μωσαϊκό με ταχίνι δοκιμάζουμε αυτή την εβδομάδα

Η Μαριλού Παντάκη, ή αλλιώς η «Madame Ginger», μαγειρεύει καθημερινά για όλους, ανεξάρτητα από τις διατροφικές τους συνήθειες, υγιεινές συνταγές, προτείνοντας μια διαφορετική green εναλλακτική. Ένας νέος κόσμος και μία διαφορετική αντίληψη για το πώς μπορούμε να προσέχουμε τον εαυτό μας, τους γύρω μας αλλά και το περιβάλλον.

Καθημερινά η «Madame Ginger» θα ετοιμάζει νόστιμες και δημιουργικές συνταγές, που θα δώσουν το κάτι διαφορετικό σε αυτά που ξέρουμε μέχρι τώρα. Ακόμα στα Eco tips της ημέρας θα δείχνει απλούς τρόπους για έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής.

Την Πέμπτη 01 Ιουλίου στις 15.15 η «Madame Ginger» φτιάχνει χορτοφαγικά σουτζουκάκια με μελιτζάνες και φακές που σερβίρονται με την παραδοσιακή, αρωματική σάλτσα! Στο δεύτερο μέρος του επεισοδίου η «Madame Ginger» αναβαθμίζει την αμερικάνικη cobb salad και φτιάχνει ένα bacon καρύδας για ασταμάτητο τσιμπολόγημα! Στο σημερινό Eco Ginger’s Tip δείχνει πως θα μειώσουμε την σπατάλη τροφίμων τους καλοκαιρινούς μήνες με απλά μυστικά που μπορεί να εφαρμόσουμε όλοι!

Την Παρασκευή 02 Ιουλίου στις 15.15 η «Madame Ginger» φτιάχνει μια συνταγή από την Ταϊλάνδη και μία παραδοσιακή ελληνική πίτα: Λαχταριστά vegan κεφτεδάκια σε αρωματική, πλούσια σάλτσα με μπαχαρικά και φυστικοβούτυρο για αρχή και μία ντοματοτυρόπιτα με τραχανά για τη συνέχεια. Στο σημερινό Eco Ginger’s Tip μαθαίνουμε πως να αποθηκεύουμε τα φρέσκα μυρωδικά για να κρατήσουν περισσότερο καιρό, μειώνοντας έτσι την σπατάλη τροφίμων!

«GREEN KITCHEN by MADAME GINGER», η απόλυτη green μαγειρική εκπομπή, καθημερινά στις 15.15 στο OPEN!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή