The Walk – Το Ταξίδι :Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά

Δήμος Ελευσίνας
The Walk – Το Ταξίδι :Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά

THEWALK| ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ
Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για παιδιά στο πλαίσιο του προγράμματος της Ελευσίνας 2023, Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης

Ελάτε να φτιάξουμε μαζί την σκια της Μικρής Αμάλ!

Εργαστήριο Θεάτρου Σκιών με τον Σπύρο Αγγελόπουλο

Δηλώστε συμμετοχή έως την Δευτέρα 28/06

Η Αμάλ διασχίζει την Τουρκία και ολόκληρη την Ευρώπη για να βρει τη μητέρα της. Αναζητά ένα σπίτι όπου μπορεί να κοιμηθεί με ασφάλεια στο κρεβάτι της. Για να επιστρέψει στο σχολείο. Για να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Παρέα της είναι πάντα η σκιά της. Ελάτε να φτιάξουμε την σκιά της Μικρής Αμάλ για να την συντροφεύσει από την Ανατολή έως την Δύση, στο μεγάλο της ταξίδι! Το εργαστήριο θεάτρου σκιών θα πραγματοποιηθεί από τον Σπύρο Αγγελόπουλου.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά άνω των 9 ετών και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29/6, την Τετάρτη 30/6 και την Πέμπτη 1/7 στις 18:30 στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Ελευσίνας.
Διάρκεια κάθε εργαστηρίου: 3 ώρες

Δηλώσεις συμμετοχής έως και τη Δευτέρα 28/06/2021 στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://cutt.ly/kn5q26i

Για οποιαδήποτε απορία – διευκρίνηση μπορείτε να καλείτε στο 6956023573 – Διεύθυνση Ανάπτυξης και Συμμετοχής Κοινού καθημερινά από τις 10:00-18:00 ή στο artisticdirectorate@eleusis2021.eu.

Ο Σπύρος Αγγελόπουλος είναι εικαστικός, ηθοποιός και make-up artist. Σπούδασε στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας, την Ακαδημία Τεχνών της Βενετίας και στο Studio4 στο Λος Άντζελες. Στη δουλειά του επηρεάζεται από την παράδοση του ελληνικού θεάτρου σκιών για να δημιουργήσει νέες μαριονέτες που απεικονίζουν χαρακτήρες από το σινεμά, τη λογοτεχνία, την πολιτική, την ιστορία της τέχνης και τον αθλητισμό.

Λίγα λόγια για το TheWalk

Το TheWalkείναι ένα τεράστιο εκπαιδευτικό Ταξίδιμε ολοκληρωμένα προγράμματα δημιουργικής μάθησης. Η καρδιά του Ταξιδιού, η «Μικρή Αμάλ», μία μαριονέττα 3,5 μέτρων, με τη μορφή μίας νεαρής προσφυγοπούλας, δημιουργία της διακεκριμένης ομάδας Handspring Puppet Company, αντιπροσωπεύει όλα τα εκτοπισμένα παιδιά του κόσμου, πολλά από τα οποία ζουν μακριά από τις οικογένειες τους, ταξιδεύει περισσότερα από 8.000 χλμ, μεταφέροντας το κατεπείγον μήνυμα «Μη μας ξεχνάτε».
Η Μικρή Αμάλ από κάθε περιοχήπουπερνάειμαθαίνει για τους ανθρώπους, τους τόπους και τους πολιτισμούς και φέρνει σε επαφή ανθρώπους από τον χώρο των τεχνών και της εκπαίδευσης με απώτερο στόχο την δημιουργία ενός παγκόσμιου δικτύου εκπαιδευτών, οργανισμών και ομάδων.
Οπουδήποτε πηγαίνει η Μικρή Αμάλ, μαζεύει όλα όσα έχει μάθει κι όλες τις αναμνήσεις της. Έτσι, είτε τη δεις από κοντά είτε ακολουθήσεις το ταξίδι της από το σπίτι, μπορείς πάντα να συμμετέχεις στη ΜΕΓΑΛΗ περιπέτεια της Μικρής Αμάλ.

Η Αμάλ θα βρεθεί στην Ελευσίνα την 1η Σεπτεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες: www.walkwithamal.org/el

Παραγωγή the WALK: Good Chance, Stephen Daldry, David Lan and Tracey Seaward σε
συνεργασία με τους Handspring Puppet Company.
Παραγωγή για την Ελλάδα: Γιολάντα Μαρκοπούλου / Polyplanity Productions
Σε συμπαραγωγή της Ελευσίνας 2023 Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή