«GREEN KITCHEN by MADAME GINGER» καθημερινά στο OPEN

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
«GREEN KITCHEN by MADAME GINGER» καθημερινά στο OPEN

«GREEN KITCHEN by MADAME GINGER» καθημερινά στο OPEN:

“Η Μαριλού Παντάκη, ή αλλιώς η «Madame Ginger», μαγειρεύει καθημερινά για όλους, ανεξάρτητα από τις διατροφικές τους συνήθειες, υγιεινές συνταγές, προτείνοντας μια διαφορετική green εναλλακτική. Ένας νέος κόσμος και μία διαφορετική αντίληψη για το πώς μπορούμε να προσέχουμε τον εαυτό μας, τους γύρω μας αλλά και το περιβάλλον.

Καθημερινά η «Madame Ginger» θα ετοιμάζει νόστιμες και δημιουργικές συνταγές, που θα δώσουν το κάτι διαφορετικό σε αυτά που ξέρουμε μέχρι τώρα. Ακόμα στα Eco tips της ημέρας θα δείχνει απλούς τρόπους για έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής.

Την Τετάρτη 16 Ιουνίου στις 15.15 η «Madame Ginger» ετοιμάζει ένα λαχταριστό, χορτοφαγικό cheeseburger που θα λατρέψουν όλοι, με λευκά φασόλια και λιαστές ντομάτες. Ακόμα φτιάχνει λαχταριστά brownies με τέσσερα μόλις υλικά. Στο Eco Tip της ημέρας μιλάει για την ανακύκλωση και δείχνει πως να ανακυκλώνουμε σωστά στο σπίτι!

Την Πέμπτη 17 Ιουνίου στις 15.15 η «Madame Ginger» ανοίγει σε λίγα μόλις λεπτά flatbreads -λεπτές πίτες- με δύο υλικά και τα μετατρέπει σε νόστιμες, ανατολίτικες πίτσες με άρωμα Μεσογείου βάζοντας χούμους, λιαστές ντομάτες και φέτα! Στη δεύτερη συνταγή του επεισοδίου μοιράζεται όλα της τα μυστικά για τα τέλεια soft cookies σοκολάτας, ενώ στο Eco Tip της ημέρας δίνει λύσεις και ιδέες για να εξοικονομούμε το πολυτιμότερο αγαθό μας, το νερό, στο σπίτι!

Την Παρασκευή 18 Ιουνίου στις 15.15 η «Madame Ginger» φτιάχνει ένα πανεύκολο ψωμί χωρίς μαγιά και πρωτότυπο χούμους από μαυρομάτικα φασόλια. Αμέσως μετά, ετοιμάζει το πιο sexy open face sandwich με φυτικό κιμά, μανιτάρια και cheddar sauce! Στο Eco Tip της ημέρας δείχνει πώς να αξιοποιήσουμε το ψωμί που περίσσεψε στο σπίτι μειώνοντας έτσι την σπατάλη τροφίμων.

«GREEN KITCHEN by MADAME GINGER», η απόλυτη green μαγειρική εκπομπή, καθημερινά στις 15.15 στο OPEN!”

Πήγαινε στην κορυφή