Πρόγραμμα Φιλοξενίας παιδιών σε κατασκηνώσεις από τον Δήμο Γαλατσίου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Πρόγραμμα Φιλοξενίας παιδιών σε κατασκηνώσεις από τον Δήμο Γαλατσίου

Σας γνωρίζουμε ότι, στο πλαίσιο της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Γαλατσίου και το έτος 2021 υλοποιείται το πρόγραμμα «Φιλοξενίας παιδιών σε κατασκηνώσεις (14 διανυκτερεύσεις σε κατασκήνωση).

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά όλων των τάξεων του Δημοτικού και του Γυμνασίου, ηλικίας από 7-15 ετών (έτος γέννησης 2006 έως 2014) και κυρίως σε ευάλωτες κοινωνικά οικογένειες. Οι αιτήσεις θα βρίσκονται στο Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας (1ο όροφο ) και έξω από την είσοδο του τμήματος Διοικητικής Μέριμνας (Πρωτόκολλο) στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου από 21/06/2021 έως 30/6/2021 και ώρα 08.00 -15.00, μαζί με την αίτηση που θα κατατίθεται στο Τμήμα Διοικητικής Μέριμνας (Πρωτόκολλο) θα επισυνάπτονται και τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

1) Φωτοτυπία Ταυτότητα του Γονέα.

2) Βεβαίωση φοίτησης παιδιού ή φωτοτυπία ελέγχου

3) Πιστοποιητικό οικογενειακής Κατάστασης (επιμέλεια παιδιού από μονογονεϊκές οικογένειες)

4) Ε1 ,Ε9 & εκκαθαριστικό του γονέα φορολογικού έτους 2019

5) Απόδειξη ενοικίου

6) Αποδεικτικό στοιχείο κατοικίας (Λογαριασμός ΔΕΚΟ ή Συμβόλαιο κατοικίας ). Οι αιτήσεις και η επιλογή των παιδιών που θα συμμετέχουν, θα γίνει από την Κοινωνική Υπηρεσία με εισοδηματικά και κοινωνικά κριτήρια, βάση μοριοδότησης ως εξής:

Όσες οικογένειες απασχολούν τα παιδιά τους σε ανάλογα θερινά προγράμματα μέσω των ασφαλιστικών ταμείων και του ΟΑΕΔ, μπορούν επίσης να αιτηθούν εγγραφής στο πρόγραμμα, οι οποίες θα αξιολογηθούν και θα εξυπηρετηθούν εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.

Τέλος όσες οικογένειες πληρούν μόνο τα κοινωνικά κριτήρια, να υπάρχει η δυνατότητα να εξυπηρετηθούν σε περίπτωση που παραμένουν κενές θέσεις.

Tμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Μέριμνας Δήμου Γαλατσίου : πληροφορίες στο τηλέφωνο 213.2055.405

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή