14η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

ΥΓΕΙΑ
14η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Πρόσκληση στη 14η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας:

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα εθελοντή αιμοδότη το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας και το Γ.Ο.Ν.Κ. «οι Άγιοι Ανάργυροι», ανακοινώνουν την συνδιοργάνωση της 14ης εθελοντικής αιμοδοσίας.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 και ώρες από 14:00 έως 19:00 στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα του Ελληνισμού της Διασποράς (Π.Π.Ι.Ε.Δ., Λ. Δεκελείας 152 & Αττάλειας 2, Νέα Φιλαδέλφεια).

Κάθε μέρα που περνάει τα αποθέματα αίματος μειώνονται. Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να καταφέρουμε να καλύψουμε τις μεγάλες ανάγκες που έχουν προκύψει στο Δήμο μας.

Στηρίζουμε την 14η εθελοντική αιμοδοσία το Δήμου, βοηθάμε τους συνανθρώπους μας, τους συμπολίτες μας, τους συνδημότες μας.

Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Τα αποτελέσματά της σώζουν ζωές, διότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. Μόνο χαρίζεται.

Οι αιτήσεις συμμετοχής στην εθελοντική αιμοδοσία παρακαλούμε να σταλούν στο e-mail της κοινωνικής υπηρεσίας tm_dygeias@dimosfx.gr ή να κατατεθούν στο Δημοτικό κτίριο Αχαρνών 464 και Αγίων Αναργύρων στη Νέα Χαλκηδόνα (3ος όροφος) μέχρι 13/07/2021.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας επικοινωνήστε στο τηλέφωνο της υπηρεσίας με την κα Βουιδάσκη Χρύσα ή την κα ΜαρκοπουλιώτηΜοιράνια.

 Τηλ. Επικοινωνίας: 210-2518875, 210-2532047 (εσωτ.306).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή