Επαναλειτουργεί η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηρακλείου Αττικής για δανεισμό και επιστροφές βιβλίων

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Επαναλειτουργεί η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηρακλείου Αττικής για δανεισμό και επιστροφές βιβλίων

Επαναλειτουργεί η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηρακλείου Αττικής για δανεισμό και επιστροφές βιβλίων:

Ανοίγει ξανά για το κοινό από τη Δευτέρα 14 Ιουνίου η Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Ηρακλείου Αττικής αποκλειστικά όμως για δανεισμό και επιστροφή βιβλίων. Ειδικά για τον δανεισμό θα πρέπει να έχει προηγηθεί κράτηση του τίτλου για τον οποίο ενδιαφέρεται ο πολίτης μέσα από την onlineπλατφόρμα της Βιβλιοθήκηςή μέσα από τηλεφωνική επικοινωνία. Το ωράριο εξυπηρέτησης του κοινού είναι Δευτέρα με Παρασκευή 9.00 – 14.30.
Πώς γίνεται η κράτηση, ο δανεισμός και η επιστροφή των βιβλίων;
Για να κάνει την κράτησή του ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει πρώτα να περιηγηθεί στον κατάλογο της Βιβλιοθήκης στη διεύθυνση https://libiraklioattikis.openabekt.gr και, αφού εμφανιστεί το βιβλίο που επιθυμεί, ναεπιλέξει “Αντίτυπα” για να διαπιστώσει την κατάστασή του, δηλαδή αν είναι ελεύθερο ή δανεισμένο/κρατημένο. Εναλλακτικά μπορεί να καλέσει για τη διαθεσιμότητα του βιβλίου στο 2102826276.
Σε περίπτωση που είναι ελεύθερο ολοκληρώνει την κράτηση τηλεφωνικώς στο 2102826276 ή με email στο library@iraklio.gr. Ακολούθως θα ορίσει, σε συνεννόηση με το προσωπικό της Βιβλιοθήκης, ημέρα και ώρα που τον βολεύει για την παραλαβή του βιβλίου.
Η διάρκεια δανεισμού των βιβλίων θα είναι 30 ημέρες.Εάν ένα βιβλίο επιστρέφετε, τότε δανείζεται (ακόμα κι αν είναι κρατημένο), εφόσον έχουν περάσει 72 ώρες από την ημερομηνία επιστροφής του ώστε να αποφευχθεί τυχόν μετάδοση του ιού.
Αναλυτικότερες οδηγίες για τον τρόπο επαναλειτουργίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στο siteτου Δήμου iraklio.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή