1η δράση του διεθνούς κοινωνικού προγράμματος «WelcomeThroughFootball» στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
1η δράση του διεθνούς κοινωνικού προγράμματος  «WelcomeThroughFootball» στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Η 1η δράση του διεθνούς κοινωνικού προγράμματος «WelcomeThroughFootball» στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας:

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος και ο Αντιπρόεδρος του ΠΠΙΕΔ Χρήστος Κοπελούσος με χαρά υποδέχθηκαν την Τρίτη 01 Ιουνίου στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα του Ελληνισμού της Διασποράς τα παιδιά που συμμετείχαν στην πρώτη δράση του προγράμματος «WelcomeThroughFootball» που πραγματοποίησε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Το συγκεκριμένο ευρωπαϊκό προσφυγικό πρόγραμμα διοργανώνεται υπό την αιγίδα του EFDN (EuropeanFootballforDevelopmentNetwork), με συνδιοργανωτές την ΠΑΕ ΑΕΚ και κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους, όπως η Νιούκαστλ, η Έβερτον, η Βέρντερ Βρέμης, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η Γκενκ, η Μπενφίκα κι η Χαρτς.

Το «WelcomeThroughFootball» υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και αποτελεί ένα ποδοσφαιρικό – εκπαιδευτικό πρόγραμμα για πρόσφυγες ηλικίας 7-25 ετών.

Τα παιδιά αρχικά παρέλαβαν αθλητικό υλικό της ΑΕΚ και στη συνέχεια προπονήθηκαν στο γήπεδο 8χ8 της πόλης μας επί των οδών Λαχανά και Πλαστήρα, όπου και τα υποδέχθηκαν τα παιδιά της ακαδημίας του Αττάλου Νέας Φιλαδέλφειας προσφέροντάς τους από ένα λουλούδι ως καλωσόρισμα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή