Για δεύτερη χρονιά η σκυταλοδρομία κολύμβησης στον Πειραιά στο πλαίσιο των Ημερών Θάλασσας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Για δεύτερη χρονιά η σκυταλοδρομία κολύμβησης στον Πειραιά στο πλαίσιο των Ημερών Θάλασσας

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί στον Πειραιά η σκυταλοδρομία κολύμβησης «Κολυμπάμε για τη ζωή», στις 6 Ιουνίου, στο πλαίσιο των Ημερών Θάλασσας. Στη φετινή διοργάνωση θα συμμετάσχουν οι πρωταθλήτριες Ευρώπης, της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού -που είναι οι πρέσβειρες της φετινής διοργάνωσης – ο ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης, ο οποίος θα κολυμπήσει για 2η χρονιά και πλήθος διακεκριμένων αθλητών του υγρού στίβου.
Η σκυταλοδρομία κολύμβησης που διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας έχει ως στόχο την υποστήριξη του ομίλου εθελοντών κατά του καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ.
Η σκυταλοδρομία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πειραιά «Ανδρέας Γαρύφαλλος» στα Βοτσαλάκια, σύμφωνα με τα μέτρα και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπουν οι αρμόδιες αρχές.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και μπορεί να κολυμπήσει ο καθένας, αθλητής ή μη. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Ο.Π.Α.Ν. www.opanpireas.gr έως και την Πέμπτη 3 Ιουνίου. Στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πειραιά σημειώνεται ότι θα καταρτιστεί συγκεκριμένο πρόγραμμα κολύμβησης, έτσι ώστε να μην υπάρξει συγχρωτισμός.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όποιος επιθυμεί μπορεί να συνεισφέρει, με οποιοδήποτε ποσό, στο έργο του ομίλου εθελοντών κατά του καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ. Το «Κολυμπάμε για τη ζωή», είναι μια ιδέα του Βασίλη Τοκάκη, συμβούλου επικοινωνίας του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη και έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και την υποστήριξη, μέσω του «ΑγκαλιάΖΩ», ογκολογικών ασθενών.
Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επικοινωνεί τηλεφωνικά στον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Πειραιά:  210-4137-708, 210-4177-389, 210-4136-355 και μέσω του ΑγκαλιάΖΩ: www.oekk.gr.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή