Λειτουργούν ξανά τα δημοτικά γυμναστήρια του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Λειτουργούν ξανά τα δημοτικά γυμναστήρια του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Ανακοίνωση Δήμου Ηρακλείου:

Από την Δευτέρα 31-5 τα μέλη των δημοτικών γυμναστηρίων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής μπορούν να καλούν τηλεφωνικά το γυμναστήριό τους για να κλείσουν το απαιτούμενο ραντεβού προκειμένου να επανέλθουν στις προπονήσεις τους, σύμφωνα με τις νέες αποφάσεις της επιστημονικής επιτροπής ειδικών για την πανδημία, του ΕΟΔΥ και των αρμόδιων υπουργείων για την επαναλειτουργία των συγκεκριμένων υπηρεσιών. Θυμίζουμε τα τηλέφωνα που μπορούν να απευθύνονται:
– Δημοτικό Γυμναστήριολεωφόρου Ηρακλείου 2102792468
– Δημοτικό Γυμναστήριο λεωφόρου Πλαπούτα 2102841111
Φυσικά η προσέλευση και η παραμονή στους χώρους των γυμναστηρίων γίνονται σύμφωνα με όλα τα ισχύοντα μέτρα προφύλαξης της Δημόσιας Υγείας και τους κανόνες που έχει ορίσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, για τα οποία οι γυμναστές του Δήμου θα ενημερώνουν και θα κατευθύνουν τους πολίτες.
Τα κυριότερα εξ αυτών: η χρήση διπλής μάσκας ή μάσκας τύπου FFP2 κατά την εκγύμναση αλλά και η ύπαρξη εβδομαδιαίου selftestτο οποίο επιδεικνύεται στο προσωπικό των γυμναστηρίων κατά την είσοδο στον χώρο.
Από τη μεριά του, το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου έχει φροντίσει να απολυμάνει τα γυμναστήρια πριν την επανέναρξη της λειτουργίας τους και να εξασφαλίσει τον τακτικό καθαρισμό τους.
«Γίνεται ένα ακόμα βήμα για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, να κερδίσουμε ακόμα μια μάχη ενάντια στον ιο. Τα δημοτικά γυμναστήρια είναι και πάλι διαθέσιμα για τους Ηρακλειώτες. Ακολουθώντας τις οδηγίες του προσωπικού μας, οι πολίτες μπορούν να γυμναστούν με την ευχή να μην χρειαστεί να κλείσουν ξανά», το μήνυμα του αρμόδιου αντιδημάρχου, Μανώλη Κουτσογιαννάκη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή