Δήμος Αγίας Βαρβάρας : Κρούσμα covid19 στον 4ο Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό

Ανακοίνωση Δήμου Αγίας Βαρβάρας σχετικά με κρούσμα COVID-19 :

Ενημερώνουμε ότι ύστερα από επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID-19 σε υπάλληλο του Α’ βρεφικού τμήματος, του 4ου Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού (οδός Σίφνου), για το οποίο ενημερωθήκαμε το Σάββατο 29 Μαΐου, τέθηκαν ήδη σε εφαρμογή τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα και οι οδηγίες που προβλέπονται από τον Ε.Ο.Δ.Υ. και το Α’ βρεφικό τμήμα θα παραμείνει κλειστό από τη Δευτέρα 31 Μαΐου έως και τη Δευτέρα 7 Ιουνίου.

Σε όλο το κτήριο και τους αύλειους χώρους, έγινε ήδη εκτεταμένη απολύμανση και όλα τα υπόλοιπα τμήματα, θα λειτουργήσουν κανονικά.

Όλοι οι γονείς των παιδιών του τμήματος που διαπιστώθηκε το κρούσμα, ενημερώθηκαν άμεσα για το γεγονός, από την αρμόδια υπηρεσία του δήμου. Στη διάθεση των γονέων θα βρίσκεται ο παιδίατρος του δήμου κ. Γρηγόρης Μελάς, ο οποίος στην τελευταία προγραμματισμένη πρόσφατη επίσκεψή του στο σταθμό η οποία έγινε στα βρέφη εντός της εβδομάδας που πέρασε, δεν διαπίστωσε σύμπτωμα σε κανένα παιδί.

Οι γονείς που επιθυμούν να λάβουν βεβαίωση για την εργασία τους, μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο: 210.5621310 (κα Β.Τρικοπούλου) ή στο e-mail : tmstathmon@agiavarvara.gr.

Πήγαινε στην κορυφή