Συνάντηση με τα αθλητικά σωματεία Ελευσίνας και Μαγούλας για την ασφαλή επανέναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Συνάντηση με τα αθλητικά σωματεία Ελευσίνας και Μαγούλας για την ασφαλή επανέναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων

Συνάντηση με τα αθλητικά σωματεία Ελευσίνας και Μαγούλας για την ασφαλή επανέναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων :

Στο Δημαρχείο Ελευσίνας, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη συντονισμού μεταξύ του Δημάρχου Αργύρη Οικονόμου, της Προέδρου του ΠΑΚΠΠΑ, Εύης Άνθη, του Αντιπροέδρου Βαγγέλη Ρόκα, και εκπροσώπων των αθλητικών σωματείων καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης, με αντικείμενο την ασφαλή επανέναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων στα ανοιχτά και κλειστά γήπεδα των αντίστοιχων αθλημάτων.
Οι εκπρόσωποι του Πανελευσινιακού, της Ακαδημίας Μπάσκετ, του Ο.Κ.Ε, της Φιλοθέης Μαγούλας, του ΚΕΛΕΟΣ και του Α.Ο Ελευσίς συζήτησαν όλες τις παραμέτρους του ζητήματος, στο πλαίσιο των οδηγιών της σχετικής ΚΥΑ.
Έτσι από την Δευτέρα 17 Μαΐου, οι ακαδημίες ξεκινούν και πάλι τις προπονήσεις τους, με τη σχολική κάρτα μαθητών covid free και την παροχή self tests από τον Δήμο μας, εφόσον απαιτηθεί.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος, Αργύρης Οικονόμου, πρέπει όλοι να φροντίσουμε ώστε μετά από ένα μεγάλο διάστημα απαγορεύσεων, τόσο η οργανωμένη, όσο και η ατομική άθληση οφείλουν να αντιμετωπίζονται με σοβαρότητα και όχι επιπόλαια, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια της δημόσιας υγείας.
Κατά τη σύσκεψη, συζητήθηκαν επίσης και οι ενέργειες που πραγματοποιεί ήδη, αλλά και τα έργα υποδομής που προετοιμάζει ο Δήμος, ώστε να υπάρχει ισόρροπη ανάπτυξη των αθλημάτων σε όλους τους αθλητικούς χώρους της Ελευσίνας και της Μαγούλας.
Στην κατεύθυνση αυτή, ο Δήμαρχος θα επισκεφτεί προσωπικά τους αθλητικούς χώρους το επόμενο διάστημα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή