Με αυστηρή τήρηση των μέτρων η επαναλειτουργία των παιδικών σταθμών Δήμου Ιλίου

ΠΑΙΔΙ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Με αυστηρή τήρηση των μέτρων η επαναλειτουργία των παιδικών σταθμών Δήμου Ιλίου

Με αυστηρή τήρηση των μέτρων η επαναλειτουργία των παιδικών σταθμών Δήμου Ιλίου:
Πανέτοιμοι να υποδεχθούν τους μικρούς τους φιλοξενούμενους είναι οι δώδεκα (12) παιδικοί σταθμοί Δήμου Ιλίου, ύστερα από την απόφαση της κυβέρνησης και των επιστημόνων για την επαναλειτουργία τους.
Η επιστροφή των παιδιών θα γίνει σε συνθήκες πλήρους ασφάλειας και με αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής. Ήδη σε όλα τα κτίρια έχουν πραγματοποιηθεί οι απαραίτητοι καθαρισμοί, όπως και οι καθιερωμένες απεντομώσεις και μυοκτονίες, ενώ ο Δήμος έχει εφοδιάσει επιπρόσθετα τους σταθμούς με αντισηπτικά υγρά και φορητά θερμόμετρα. Ο καθαρισμός στους χώρους θα είναι συνεχής σε όλη τη διάρκεια της ημερήσιας λειτουργίας τους, ενώ έχουν δοθεί οδηγίες για πλήρη εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:
«Ο Δήμος Ιλίου έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει ότι απαιτείται, ώστε τα παιδιά μας να επιστρέψουν σε χώρους καθαρούς, ασφαλείς και προστατευμένους, ενώ οι παιδαγωγοί και το προσωπικό των παιδικών σταθμών έχουν λάβει αναλυτικές οδηγίες για τις ενέργειες που πρέπει να κάνουν. Τηρώντας όλα τα μέτρα προφύλαξης και με την καλή συνεργασία των γονέων, θα καταφέρουμε και σε αυτή την περίοδο να παραμείνουμε ασφαλείς και ήσυχοι».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή