Φώφη Γεννηματά: Ναι θα είμαι εδώ ,γιατί έχω αφήγημα για την χώρα και την προοπτική της παράταξης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Φώφη Γεννηματά: Ναι θα είμαι εδώ ,γιατί έχω αφήγημα για την χώρα και την προοπτική της παράταξης

Συζήτηση Φώφης Γεννηματά, Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, με το δημοσιογράφο Ιορδάνη Χασαπόπουλο, στις εργασίες του Οικονομικού Forum των Δελφών:

-Ναι θα είμαι εδώ. Και θα είμαι εδώ γιατί έχω αφήγημα για τη χώρα. Έχω αφήγημα για προοδευτική διακυβέρνηση. Έχω αφήγημα που μπορεί να βάλει τέλος στις συντηρητικές πολιτικές. Γιατί η χώρα μας δεν μπορεί να ανακάμψει από την υγειονομική και οικονομική κρίση με συντηρητικές πολιτικές, αυτές που εφαρμόζει η Νέα Δημοκρατία και με οδηγούν δεκαετίες πίσω.

– Καταργείται το 8ωρο στην πράξη και το χειρότερο απ’ όλα θα είναι ότι ο εργαζόμενος θα είναι στο έλεος του εργοδότη. Διότι καταλαβαίνετε ότι μετά την πανδημία οι συνθήκες θα είναι εξαιρετικά δύσκολες στον ιδιωτικό τομέα, επομένως θα είναι ακόμα πιο ανίσχυρος ο εργαζόμενος, μόνος του, ατομικά, να κάνει οποιαδήποτε διαπραγμάτευση.

– Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι με το χαμό της νέας κοπέλας, δίπλα στο μωρό της, μόλις 11 μηνών. Μας κάνει όλους να συναισθανόμαστε πως είναι να νιώθεις ότι είσαι ανίσχυρος μέσα στο ίδιο σου το σπίτι. Είναι φανερό ότι υπάρχει έλλειμα στην αποτελεσματική αστυνόμευση. Εκεί πρέπει να δώσει το βάρος η κυβέρνηση. Έχει κάνει αρκετές προσλήψεις στην αστυνομία. Έχει ανθρώπινο δυναμικό, αλλά πρέπει να δώσει προτεραιότητα στο να προστατεύσει τις γειτονιές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή