Άγρια δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Πού στρέφονται οι έρευνες – Τα αναπάντητα ερωτήματα & το προφίλ των δραστών

ΕΛΛΑΔΑ
Άγρια δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Πού στρέφονται οι έρευνες – Τα αναπάντητα ερωτήματα & το προφίλ των δραστών

Άγρια δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Πού στρέφονται οι έρευνες – Τα αναπάντητα ερωτήματα & το προφίλ των δραστών

https://www.megatv.com/2021/05/13/agria-dolofonia-sta-glyka-nera-pou-strefontai-oi-ereynes-ta-anapantita-erotimata-to-profil-ton-draston/

Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, μπροστά στα μάτια του 11 μηνών μωρού της, και του 32χρονου συζύγου της που βρισκόταν στο χώρο δεμένος και φιμωμένος, ανίκανος να αντιδράσει. Η κάμερα του Κοινωνία Ώρα Mega βρέθηκε στην Αλόννησο, και συνομίλησε με την κ. Μαρία Μαλακασιώτη, εκπαιδευτικό στο νησί, που γνώριζε το άτυχο ζευγάρι.

«Ήταν ένας έρωτας που ήταν σαν παραμύθι, για αυτό μας έχει συνταράξει όλους αυτό το τραγικό τέλος. Είχαν ερωτευτεί από μικρή ηλικία, τους βλέπαμε και τους χαιρόμασταν όλοι. Χαιρόμασταν γενικά με την Καρολάιν και τις επιτυχίες της, στο σχολείο, στον αθλητισμό. Ήταν ένα κοινωνικό άτομο, ένα δραστήριο παιδί. Ίσως μπορούσε να προβλέψει το σύντομο τέλος, και προσπάθησε να ζήσει σε μικρό χρονικό διάστημα τα πάντα. Έναν παραμυθένιο γάμο και μια πανέμορφη κορούλα. Και ο Μπάμπης είναι ένα καταπληκτικό παιδί. Ερχόταν με το ελικόπτερο και την έπαιρνε κάθε σαββατοκύριακο και ζούσαν τον έρωτά τους. Είναι δύο παιδιά όλης της Αλοννήσου», είπε η κ. Μαλακασιώτη.

«Δύο 24ωρα μετά από το φρικτό έγκλημα, οι δύο ειδικές ομάδες της αστυνομίας φαίνεται πως έχουν αρχίσει να κινούνται σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις, προκειμένου να φτάσουν στους δράστες. Έχουν βάλει στο κάδρο των ερευνών πέντε σκληρές ομάδες κακοποιών που δρούσαν στην περιοχή. Έχουν σχηματίσει το προφίλ των δραστών και λένε ότι πρόκειται για πολύ σκληρούς παραβατικούς, που διακρίνονται για την έλλειψη συναισθήματος και ενδέχεται να έχουν πάρει μέρος σε επιθέσεις σε ηλικιωμένους», σημείωσε η Άρια Καλύβα, δημοσιογράφος από το «Πρώτο Θέμα».

«Μου κάνει εντύπωση, το πώς ο άνθρωπος κάλεσε το 100, αν τα μάτια του ήταν δεμένα. Άρα κάτι άλλο συνέβη, και δεν έγιναν ακριβώς έτσι τα πράγματα. Έχουμε ένα σκληρό έγκλημα. Μια ληστεία, μπορεί να φτάσει πάντα στα άκρα. Δεν ξέρουμε πώς τους επέλεξαν οι δράστες. Σίγουρα είχαν κάνει προηγούμενες αυτοψίες στο χώρο, και γνώριζαν για τα χρήματα», τόνισε από την πλευρά του ο κ. Θανάσης Κατερινόπουλος, επίτιμος Πρόεδρος Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ..

Πήγαινε στην κορυφή