Τάσος Γαϊτάνης: Ο κ. Τσίπρας είναι λαϊκιστής παλαιάς κοπής

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τάσος Γαϊτάνης: Ο  κ. Τσίπρας είναι λαϊκιστής παλαιάς κοπής

Σημεία συνέντευξης του Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

Τάσου Γαϊτάνη στην εκπομπή «Από τις έξι» στην ΕΡΤ1

Για το ζήτημα του εμβολιασμού μίλησε σήμερα στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1 και τους δημοσιογράφους Δ. Κοταρίδη και Γ. Πιταρά, ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης.

Αρχικά ο κ. Γαϊτάνης αναφέρθηκε στην χθεσινή δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ περί ξεστοκαρίσματος του εμβολίου της ASTRAZENECA, τονίζοντας ότι ο κ. Τσίπρας αποδείχθηκε λαϊκιστής παλαιάς κοπής. Επισήμανε ότι με τη συγκεκριμένη δήλωσή του προσέβαλε τους Έλληνες πολίτες και την επιστημονική κοινότητα, υπονομεύοντας την εθνική προσπάθεια. Παράλληλα εξήγησε πως για να έχουμε σήμερα εμβόλια έγινε μία μεγάλη παγκόσμια επιστημονική εκστρατεία.

Σχολίασε ότι η συγκεκριμένη συζήτηση δεν είναι πολιτική αλλά επιστημονική, αφού τις αποφάσεις για τους εμβολιασμούς τις λαμβάνουν επιστήμονες. Ο κ. Γαϊτάνης υποστήριξε πως θα πρέπει η αντιπολίτευση να είναι πολύ προσεκτική και όλοι μαζί να στηρίξουμε την εθνική προσπάθεια. Παράλληλα δήλωσε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία, οι νέοι άνθρωποι θέλουν να εμβολιαστούν και κατέληξε λέγοντας ότι τελικά το μόνο που ξεστοκάρεται είναι απόψεις σαν και αυτές του κ. Τσίπρα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή