Στην τελική ευθεία μπαίνει το έργο αντικατάστασης του χλοοτάπητα στο Γήπεδο της Αφετηρίας του Μαραθώνα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Στην τελική ευθεία μπαίνει το έργο αντικατάστασης του χλοοτάπητα στο Γήπεδο της Αφετηρίας του Μαραθώνα

Στην τελική ευθεία μπαίνει το έργο αντικατάστασης του χλοοτάπητα στο Γήπεδο της Αφετηρίας του Μαραθώνα:

“Πήραμε την τελική έγκριση για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο γήπεδο της Αφετηρίας του Μαραθώνα. Πρόκειται για ένα έργο απαραίτητο για τον Δήμο μας, στην κατασκευή του οποίου προχωράμε άμεσα και συγκεκριμένα μετά το Πάσχα.

Με την προηγούμενη Δημοτική Αρχή είχαν γίνει 3 άγονοι διαγωνισμοί για το παρόν έργο, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει η χρηματοδότησή του. Με την ανάληψη των καθηκόντων μας τρέξαμε άμεσα τις απαραίτητες διαδικασίες, ξεπερνώντας πολλά εμπόδια και ενώ προσπάθησαν να ακυρώσουν και σε εμάς τον διαγωνισμό, με σωστή δουλειά και μεθοδικότητα καταφέραμε να δρομολογήσουμε την υλοποίηση του.

Επιπλέον όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει πρόσφατα πήραμε και την έγκριση χρηματοδότησης ύψους 629.362,30 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) από το Πρόγραμμα «Φιλόδημος» για την συντήρηση του χλοοτάπητα και των φωτιστικών στύλων στο Γήπεδο της Αγίας Μαρίνας στην Νέα Μάκρη, για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο Στάδιο Ερυθρού στην Νέα Μάκρη και για την αντικατάσταση του παρκέ στο Κλειστό Γήπεδο μπάσκετ «Γιάννης Δημητριάδης» στην Πρώην Αμερικανική Βάση, έργο για το οποίο προχωράμε σε δημοπράτηση.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή