Δωρεάν rapid covid tests από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής την Μ. Τετάρτη

ΥΓΕΙΑ
Δωρεάν rapid covid tests από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής την Μ. Τετάρτη

Νέα δράση με δωρεάν rapid covid tests από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής και την Περιφέρεια: Λαϊκή Αγορά Μ. Τετάρτης 28/4 (χώρος ΚΑΠΗ Ελ. Βενιζέλου):

Νέα ευκαιρία να κάνουν δωρεάν, εύκολα και γρήγορα rapid covid tests έχουν οι Ηρακλειώτες στη νέα δράση που προγραμματίζει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών. Η Κινητή Ομάδα Επισκέψεων στο Σπίτι (ΚΟΕΣ) της Περιφέρειας θα βρίσκεται αυτή τη φορά στη λαϊκή αγορά της Μεγάλης Τετάρτης 28/4 (χώρος ΚΑΠΗ οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 232) από τις 10.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι για να διεξάγει τα τεστ στους κατοίκους της πόλης που θα θελήσουν να εξεταστούν.
Για να κάνει κάποιος το τεστ δεν χρειάζεται να κλείσει ραντεβού, απλά να στείλειSMSμε τον κωδικό 1 στο 13033, να έχει μαζί την αστυνομική του ταυτότητα και να γνωρίζει τον ΑΜΚΑ του. Εξετάζονται άτομα από 10 ετών και πάνω, ενώ τα αποτελέσματα βγαίνουν μέσα σε λίγα λεπτά. Οι θετικοί στον ιό ειδοποιούνται άμεσα από την ομάδα των εξεταστών για να πάρουν οδηγίες σχετικά με τις κινήσεις που πρέπει να κάνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή