Ασθενοφόρο του Ελληνικού Στρατού και Κινητό Χειρουργείο για την περίπτωση εργατικού ατυχήματος στην Ελευσίνα

ΥΓΕΙΑ
Ασθενοφόρο του Ελληνικού Στρατού και Κινητό Χειρουργείο για την περίπτωση εργατικού ατυχήματος στην Ελευσίνα

Ασθενοφόρο του Ελληνικού Στρατού και Κινητό Χειρουργείο για την περίπτωση εργατικού ατυχήματος στην Ελευσίνα. :

Συνεχίζονται οι δράσεις του Δήμου Ελευσίνας για τη θωράκιση της πόλης

Μόνο τετελεσμένη δεν πρέπει να θεωρείται από τον Δήμο Ελευσίνας, η απόφαση του Υπουργείου Υγείας αναφορικά με το Θριάσιο και τη μετατροπή του σε νοσοκομείο covid. Έτσι και ενώ εκκρεμεί να ενημερώσει το Υπουργείο την τοπική κοινωνία για τον χρονικό ορίζοντα αυτής της μετατροπής, ο Δήμος Ελευσίνας συνέχισε να ζητά απαντήσεις για το τι μέλλει γενέσθαι σε περίπτωση εργατικού ατυχήματος, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην εξεύρεση λύσης.
Είχε προηγηθεί η ικανοποίηση του αιτήματος για ενίσχυση του Κ.Υ Ελευσίνας με κρίσιμες ειδικότητες σε 24ωρη βάση.
Αποτέλεσμα αυτής της τακτικής, είναι ο Ελληνικός Στρατός να διαθέσει κινητό χειρουργείο και κινητή μονάδα ασθενοφόρου, που βρίσκονται ήδη σταθμευμένα στο Θριάσιο Νοσοκομείο.
Ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου, επισκέφτηκε το στρατιωτικό ιατρικό προσωπικό τις προηγούμενες ημέρες, δηλώνοντας τους την προσωπική του εκτίμηση αλλά και υπενθυμίζοντας την ανάγκη της παρουσίας τους εκεί.
Παράλληλα, ο Αργύρης Οικονόμου, επιμένει να ζητά συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, ενώ βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τους Δημάρχους των όμορων περιοχών και τον σύλλογο των εργαζομένων, καθώς η υπόθεση του Θριασίου Νοσοκομείου αφορά το Θριάσιο Πεδίο συνολικά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή