Δήμος Ηρακλείου: Γυναίκες κόντρα στην πανδημία

Δήμος Ηρακλείου Αττικής
Δήμος Ηρακλείου: Γυναίκες κόντρα στην πανδημία

Γυναίκες κόντρα στην πανδημία: μια μουσική εκδήλωση σε streaming – Παρασκευή 9/4 20.30 στον Δήμο Ηρακλείου

Γυναίκες της πόλης που μάχονται, αντιστέκονται αλλά και… χαμογελούν κόντρα στην πανδημία του covid19 παρουσιάζει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής σε ένα μουσικό αφιέρωμα το οποίο θα μεταδοθεί σε streamingαπό την ιστοσελίδα και τα socialmediaτου Δήμου την Παρασκευή 9 Απριλίου στις 20.30. Εκπρόσωποι από επαγγέλματα, κοινωνικούς φορείς και την Τέχνη μιλούν στην κάμερα για το πώς αντιμετωπίζουν την κατάσταση που βιώνουμε και δίνουν τις δικές τους συμβουλές για το τι μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο. Στο μουσικό κομμάτι, η Ηρακλειώτισσα Χριστίνα Γκόλια και η ορχήστρα της τραγουδούν για τις γυναίκες από την σκηνή του δημοτικού Πολιτιστικού Πολύκεντρου.
Η εκπομπή έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού θα διατεθεί λογαριασμός του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (IBAN: GR4202602150000400100392909) για την υποστήριξη των συνταξιούχων Ελληνίδων ηθοποιών σε ανάγκη.
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί από το iraklio.gr, το 94fm.gr(Δημοτικό Ραδιόφωνο Επικοινωνία) και τις σελίδες facebookΔήμος Ηρακλείου Αττικής και Επικοινωνία 94FM.
«Τιμούμε τις γυναίκες της πόλης μας που κάνουν τη δική τους σύγχρονη επανάσταση κόντρα στον covid, αρνούνται να το βάλουν κάτω και στέκονται αλληλέγγυες στις οικογένειές τους και σε όλους εμάς, είτε μέσα από το επάγγελμα, είτε από την καθημερινότητά τους. Παράλληλα, θέλουμε να βοηθήσουμε τις κυρίες της μεγάλης και μικρής οθόνης καθώς και του θεάτρου, που ακόμα και τώρα μας κρατούν συντροφιά με τα έργα και τις παραστάσεις τους, τούτες τις δύσκολες ώρες που περνάμε όλοι στο σπίτι. Μαζί θα νικήσουμε τη πανδημία και θα κρατήσουμε την ελπίδα ζωντανή», το μήνυμα της Μαίρης Ιγγλέση, εντεταλμένης δημοτικής συμβούλου για τον Πολιτισμό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή