Δήμος Αγίας Βαρβάρας : Υιοθέτησε ένα αδέσποτο, πρόσφερέ του λίγη τροφή και νερό

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Αδέσποτων Ζώων

Παγκόσμια ημέρα των αδέσποτων ζώων, ημέρα ευαισθητοποίησης της διεθνούς κοινότητας αναφορικά́ με την τύχη εκατομμυρίων αδέσποτων ζώων που ζουν στον δρόμο, σε αντίξοες συνθήκες.
Δεν είναι λίγα τα αδέσποτα ζώα εκείνα που έρχονται, καθημερινά́, αντιμέτωπα με βίαιες συμπεριφορές ανθρώπων. Μην ξεχνάμε όμως ότι πρόκειται για όντα που έχουν συναισθήματα όπωςεμείς, όπωςένα μικρό́ παιδί́ που δεν ξέρει ακόμα να μιλάει, που νιώθουν πόνο, φόβο, αγωνία, ευτυχία και που κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τα βασανίζει και να τα μεταχειρίζεται ως πράγματα.
Δεν ζητάνετί ποτα άλλο παρά λίγη αγάπη, ένα μικρό́ χάδι, λίγο φαΐ̈́ και νερό́, ας μην τους τα στερούμε. Έχουν δικαίωμα στη ζωή́ και φαίνεται πως δεν αρκεί́ μια Παγκόσμια Ημέρα για να το θυμόμαστε.
Σήμερα και κάθε μέρα ας κάνουμε ό,τι μπορεί́ ο καθένας για να γίνειαυτή́ η παγκόσμια ημέρα μια ημέρα γιορτής, ημέρα που κανένα ζώο δεν θα υποφέρει από́ τον άνθρωπο.
Όλοι οι μικροί́ μας φίλοι πρέπει να βρίσκονται σε ένα ζεστό́ και φιλικό́ μέρος γι’ αυτά́, που με μια λέξη το λέμε “οικογένεια”!
Υιοθέτησε ένα αδέσποτο, πρόσφερέ του λίγη τροφή́ και νερό́, εγγράψου στο μητρώο εθελοντών -φροντιστών αδέσποτων ζώων συντροφιάς του δήμου μας,βοήθησε το δήμο και τη Φιλοζωική́ στο έργο τους.
Γίνε η φωνή́ που δεν έχουν!! Αγάπα τα!!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή