Αυτοπυρπολήθηκε στη ΛΑΤΟ

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Αυτοπυρπολήθηκε στη ΛΑΤΟ
Δεν έχει τέλος η λίστα με τους συνανθρώπους μας που αποφασίζουν να βάλουν τέλος στη ζωή τους πρόωρα με τρόπο τραγικό. Την περασμένη Δευτέρα ένα τέτοιο δυσάρεστο γεγονός έλαβε χώρα στο Γαλάτσι, στην περιοχή της ΛΑΤΟ.
Ήταν μεταξύ 1 και 1.30 το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας 11 Ιουνίου, όταν κάτοικοι απέναντι από τη ΛΑΤΟ είδαν στο χώρο μια μικρή εστία φωτιάς. Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο για να διαπιστώσουν ότι ένας άνθρωπος είχε μόλις αυτοπυρποληθεί. Πρόκειται για έναν άνδρα 60 ετών, Γαλατσιώτη, πατέρα δύο παιδιών. Τα τελευταία πέντε χρόνια εργαζόταν με αλλεπάλληλες συμβάσεις στο Δήμο Γαλατσίου (η τελευταία σύμβαση έληξε το Μάιο του 2010).
Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για έναν άνθρωπο με χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία εντάθηκαν με την οικονομική κρίση. Δυστυχώς, η επέμβαση της Αστυνομίας, αν και άμεση, δεν ήταν σωτήρια για τον άτυχο συνδημότη μας, τον οποίο βρήκε ήδη απανθρακωμένο. Πίσω του δεν άφησε κανένα σημείωμα, που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην πράξη του αυτή. Το μόνο που βρέθηκε ήταν ένα μπουκάλι άδειο κι έναν αναπτήρα.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας, στην ίδια περιοχή, βρέθηκαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής διότι άγνωστοι αποπειράθηκαν να βάλουν φωτιά. Η έγκαιρη κινητοποίησαν περιοίκων και η άμεση ανταπόκριση της Πυροσβεστικής απέτρεψαν τα χειρότερα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή