Διήμερο αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου από τον Δήμο Ιλίου

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Διήμερο αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου από τον Δήμο Ιλίου

Με κλειστές τις θεατρικές σκηνές, λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, αλλά με ανοιχτούς ορίζοντες για νέους τρόπους ψυχαγωγίας, θα γιορτάσει η διεθνής θεατρική κοινότητα την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου στις 27 Μαρτίου 2021.

Τιμώντας τη συγκεκριμένη ημέρα, ο Δήμος Ιλίου διοργανώνει διήμερο Θεάτρου, 27 και 28 Μαρτίου, παρουσιάζοντας διαδικτυακά έντεκα (11) μονόπρακτα, δέκα (10) από τη Θεατρική Ομάδα του Δήμου και ένα (1) από τη Θεατρική Ομάδα «Ονειροβάτες» που δραστηριοποιείται στο Ίλιον.
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:
«Οι νέες συνθήκες που έχει διαμορφώσει τον τελευταίο χρόνο η πανδημία μας αναγκάζουν όλους και ιδιαίτερα τους ανθρώπους της Τέχνης, να στραφούμε σε νέες μορφές επικοινωνίας, που δεν υπολείπονται σε ποιότητα και ευρηματικότητα. Έτσι, οι δυο θεατρικές ομάδες του Ιλίου βρήκαν ένα διαφορετικό τρόπο να αφηγηθούν στο κοινό τις ιστορίες τους, τιμώντας παράλληλα την Παγκόσμια Ημέρα αλλά και το ίδιο το Θέατρο. Θέλω να τους ευχαριστήσω ιδιαίτερα και να τους διαβεβαιώσω αφενός ότι θα είμαστε πάντα δίπλα τους, αφετέρου ότι το Θέατρο δε θα σταματήσει ποτέ να υπάρχει, όσο επιμένουμε, πιστεύουμε και ονειρευόμαστε».

Πρόγραμμα διημέρου:
Σάββατο 27.03.2021
Ώρα έναρξης 18:30 – 5 Μονόπρακτα από τη Θεατρική Ομάδα του Δήμου Ιλίου
https://youtu.be/zdBIX2EDwbo
Κυριακή 28.03.2021:
Ά Μέρος 18:30 – 1 Μονόπρακτο από τη Θεατρική Ομάδα «Ονειροβάτες»
https://youtu.be/yA1eUYMEZnE
Β΄ Μέρος 19:00 – 5 Μονόπρακτα από τη Θεατρική Ομάδα του Δήμου Ιλίου
https://youtu.be/90hKQYeKsNs

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή