Η Ελλάδα γιορτάζει και το OPEN τιμά την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

ΕΛΛΑΔΑ
Η Ελλάδα γιορτάζει και το OPEN τιμά την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

25η Μαρτίου – Η Ελλάδα γιορτάζει και το OPEN τιμά την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. :

Σε έναν ιστορικό εορτασμό της Ελλάδας, το OPEN πρωτοστατεί με ένα αφιερωματικό πρόγραμμα, τιμώντας των ελληνική ιστορία και τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, στην κορύφωση όλων των εκδηλώσεων με την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

To OPEN είναι το πρώτο κανάλι που από την αρχή της φετινής χρονιάς ορόσημο, με την παραγωγή και προβολή της σειράς ντοκιμαντέρ «….και εγένετο Ελλάς», παρουσίασε το ταξίδι στην Ιστορία μας και πως οι Έλληνες έφτασαν στην ηρωική Επανάσταση του 1821.

Μέσα από τα 21 επεισόδια της αφιερωματικής σειράς «….και εγένετο Ελλάς» το OPEN τιμά και γιορτάζει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Την Πέμπτη 25 Μαρτίου στις 00:40, το OPEN προβάλλει το επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ «….και εγένετο Ελλάς» που είναι αφιερωμένο στους μεγαλύτερους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης. Στην εκπομπή, μιλήσανε οι απόγονοι των ηρώων για τους μεγάλους προγόνους τους και μοιράστηκαν μαζί μας κάποιες άγνωστες μέχρι τώρα λεπτομέρειες για τη ζωή των ηρώων μας. Αποκάλυψαν τη δική τους άποψη για τις ιστορικές αυτές προσωπικότητες και μίλησαν για τα γεγονότα της εποχής. Μια σύνδεση ανάμεσα σε εποχές, γεγονότα και γενιές!

Στην κορύφωση των εορτασμών, η ενημέρωση θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του OPEN « Ώρα Ελλάδος» με τον Άκη Παυλόπουλο και την Ντόρα Κουτροκόη, την Πέμπτη 25 Μαρτίου, θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια και θα καταγράφει από νωρίς τον παλμό των εκδηλώσεων για το εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821. Το OPEN θα καλύψει ζωντανά τη μεγαλειώδη στρατιωτική παρέλαση και οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν τους επίσημους προσκεκλημένους και να μπουν στην ατμόσφαιρα της επετείου. Με απευθείας συνδέσεις ανά τον κόσμο η εκπομπή «ταξιδεύει», όπου υπάρχουν Έλληνες. Παράλληλα, προσωπικότητες από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο πλανήτη φωτίζουν την διαδρομή της ιστορίας των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821.

Τα Δελτία Ειδήσεων του ΟΡΕΝ (Μεσημβρινό και Κεντρικό) θα μεταδώσουν όλο το παρασκήνιο από την επίσκεψη των ξένων ηγετών στη χώρα μας, καθώς και τις εκδηλώσεις εορτασμού σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στην Ομογένεια.

Στις 25 Μαρτίου, στις 11.30 θα προβληθεί το ειδικό επεισόδιο «….και εγένετο Ελλάς» για παιδιά. Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση τα παιδιά συμμετέχουν διαδραστικά και θέτουν τις ερωτήσεις τους στους ιστορικούς, προσπαθώντας να δουν και να καταλάβουν τους ήρωες της Επανάστασης και τα γεγονότα της εποχής εκείνης υπό το πρίσμα των ημερών μας. Το μοναδικό επεισόδιο που συγκέντρωσε πολλές προβολές στο διαδίκτυο και στην υβριδική πλατφόρμα του OPEN, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι μικροί μας φίλοι μαζί με τους γονείς τους.

Τέλος, το OPEN έχει εξασφαλίσει για τους τηλεθεατές του δύο ελληνικές ταινίες-σύμβολα, με καθηλωτικές ερμηνείες από τους πιο σημαντικούς Έλληνες ηθοποιούς.

Στις 24 Μαρτίου στις 21:00 θα προβληθεί η ελληνική ταινία «Μαντώ Μαυρογένους» με την Τζένη Καρέζη και τον Πέτρο Φυσσούν και την Πέμπτη 25 Μαρτίου στις 16:45, «Η Δίκη των Δικαστών» με τον Μάνο Κατράκη και τον Νίκο Κούρκουλο.

Δείτε ένα ξεχωριστό OPEN στις 25 Μαρτίου, ένα πρόγραμμα γεμάτο ιστορικά γεγονότα και ήρωες!

25η Μαρτίου – η Ελλάδα γιορτάζει και το OPEN τιμά την επέτειο

των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή