Δωρεάν rapid covid tests από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

ΥΓΕΙΑ
Δωρεάν rapid covid tests από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Δωρεάν rapid covid tests ξανά για τους Ηρακλειώτες από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής και την Περιφέρεια – Τρίτη 30/3 Πολιτιστικό Πολύκεντρο:

Ακόμα μια δράση δωρεάν εξετάσεων με τη μέθοδο του rapidcovidtestδιοργανώνει για τους κατοίκους της πόλης ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, αυτή τη φορά σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών. Η Κινητή Ομάδα Επισκέψεων στο Σπίτι (ΚΟΕΣ) της Περιφέρειας θα βρίσκεται στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο του Δήμου (Κουντουριώτου &Νεότητος) την Τρίτη 30 Μαρτίου από τις 10.30 το πρωί έως τις 14.30 το μεσημέρι για να διεξάγει τα τεστ σε όσους Ηρακλειώτες επιθυμούν να εξεταστούν.
Για να κάνει κάποιος το τεστ δεν χρειάζεται να κλείσει ραντεβού, απλά να στείλειSMSμε τον κωδικό 1 στο 13033, να έχει μαζί την αστυνομική του ταυτότητα και να γνωρίζει τον ΑΜΚΑ του. Εξετάζονται άτομα από 10 ετών και πάνω, ενώ τα αποτελέσματα βγαίνουν μέσα σε λίγα λεπτά. Οι θετικοί στον ιό ειδοποιούνται άμεσα από την ομάδα των εξεταστών για να πάρουν οδηγίες σχετικά με τις κινήσεις που πρέπει να κάνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή