Δήμος Αγ.Αναργύρων – Καματερού για την 25η Μαρτίου: Τιμούμε τους ήρωες προγόνους μας και την επέτειο των 200 ετών της Ελληνικής Επανάστασης

25η Μαρτίου: Τιμούμε τους ήρωες προγόνους μας και την επέτειο των 200 ετών της Ελληνικής Επανάστασης:

“Η Εθνική Επέτειός της 25ης Μαρτίου συμπίπτει εφέτος και με την επέτειο των 200 χρόνων της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.
Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού προσκαλεί τους δημότες να γιορτάσουν την Εθνική Επέτειο βγαίνοντας στα μπαλκόνια, στις αυλές και στις ταράτσες τιμώντας τους ήρωες πρόγονούς μας.
Θα υπάρχουν μεγάφωνα σε καίρια σημεία, από όπου οι δημότες θα ακούσουν τον Εθνικό μας Ύμνοσε ανάμνηση της θυσίας των προγόνων μας.
Σχετικά με την επέτειο της 25ης Μαρτίου, ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας σχολίασε χαρακτηριστικά: «Η 25η Μαρτίου 1821 έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς τους Έλληνες αλλά και για την ανθρωπότητα. Αποτελεί διαχρονικό σύμβολο της απόφασης ενός υπόδουλου έθνους να αποτινάξει τον ζυγό της οθωμανικής σκλαβιάς και αποτελεί ημέρα εθνικής μνήμης και υπερηφάνειας. Η εφετινή Επέτειος είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί συμπίπτει με την επέτειο των 200 ετών της Ελληνικής Επανάστασης. Για αυτό και το μήνυμα των προγόνων μας για ενότητα και ομοψυχία είναι περισσότερο ζωντανό από ποτέ.
Χρόνια Πολλά σε όλους».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή