Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα – Οι Συνταγές για Δευτέρα και Τρίτη

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα – Οι Συνταγές για Δευτέρα και Τρίτη

Ανακοίνωση Open :
Μία καθημερινή εκπομπή μαγειρικής για τον σύγχρονο τηλεθεατή!

Καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή στις 15:15 στο OPEN!

Είναι γνωστή η αγάπη του Βαγγέλη Δρίσκα για την μαγειρική αλλά και το πάθος του να παρακολουθεί τις εξελίξεις, τα νέα και ό,τι καινούργιο συμβαίνει στην Ελλάδα και στον κόσμο που έχει σχέση με τη γαστρονομία.

Το “Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα” είναι μία καθημερινή εκπομπή μαγειρικής για τον σύγχρονο τηλεθεατή. Πολυσυλλεκτική, με μαγειρικά θέματα που εναλλάσσονται μέσα στην εβδομάδα και κρατούν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή αμείωτο γιατί πάντα υπάρχει κάτι νέο να δει.

Οι στήλες εναλλάσσονται στη διάρκεια της εβδομάδας: «Ελληνική κουζίνα» δοσμένη με πιο σύγχρονη ματιά. «Έθνικ κουζίνες»: όλα τα υλικά χωράνε στο τραπέζι μας, αρκεί να γνωρίζουμε πώς να τα χρησιμοποιήσουμε. «Υγιεινά αλλά Νόστιμα», μαθαίνουμε τις διατροφικές αξίες των τροφίμων και πώς μπορούμε να τα συνδυάσουμε στο καθημερινό μας μαγείρεμα με το τέλειο γευστικό αποτέλεσμα.

«Ζαχαροπλαστική για όλους»: με ωραία εύκολα γλυκά, εντυπωσιακές παρασκευές, το γλυκό του Σαββατοκύριακου και συνταγές χωρίς ζάχαρη. «Σπιτικές μαμαδίστικες συνταγές» με υλικά έκπληξη, λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους. «Μasterclass σε 5’»: Μαθαίνουμε τα βασικά για μία τεχνική, ένα υλικό, μία συνταγή, μία κουζίνα.

Ο Βαγγέλης Δρίσκας δίνει τις καλύτερες και τις πιο απλές συνταγές: δοκιμασμένες, βατές με σίγουρο αποτέλεσμα. Μας μαθαίνει να μαγειρεύουμε αποτελεσματικά και μοιράζεται γνώσεις που θα μας κάνουν να κατανοήσουμε και να αγαπήσουμε τη μαγειρική. Μαζί του το μαγείρεμα γίνεται αγχολυτική, ευχάριστη και κυρίως δημιουργική διαδικασία.

Σήμερα Δευτέρα 22 Μαρτίου στις 15:15 στο «Κάθε Μέρα Σεφ» ο Βαγγέλης μαγειρεύει στην ενότητα «Έθνικ Κουζίνες», γλυκόξινο κοτόπουλο με ανανά και το σερβίρει με αφράτο ρύζι μπασμάτι. Στη συνέχεια, ετοιμάζει μία πεντανόστιμη μακαρονάδα: Βίδες με μελιτζάνες, λιαστή ντομάτα και φέτα. Δείχνει όλα τα βήματα για να ψηθεί σωστά ένα φιλέτο σολομού με αρωματική κρούστα μέσα σε μία εθιστικά νόστιμη σάλτσα λάιμ. Κλείνουμε με την ενότητα «Ζαχαροπλαστική για όλους» και τα σιροπιαστά σαραγλί με σοκολάτα και πορτοκάλι.

Την Τρίτη 23 Μαρτίου το επεισόδιο ξεκινάει με μία απίθανη ιδέα για πρωινό ή για ένα γρήγορο γεύμα: Γεμιστά pancakes! Ο Βαγγέλης δείχνει όλα τα μυστικά για χοιρινό ρολό με πιπεριές και φέτα και τις πιο νόστιμες συνοδευτικές σκορδάτες πατάτες. «Masterclass σε 5’» στην συνέχεια με ριζότο με μελάνι σουπιάς και κρασάτες σουπιές. Τέλος, στην ενότητα «Ζαχαροπλαστική για όλους» έρχεται ένα εντυπωσιακό σε εμφάνιση και γεύση, μεγάλο Cookie με χαλβά και σταφίδες!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή