Τάσος Γαϊτάνης: Να σταματήσει o ΣΥΡΙΖΑ να καλεί τους πολίτες σε πορείες εν μέσω πανδημίας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τάσος Γαϊτάνης: Να σταματήσει o ΣΥΡΙΖΑ να καλεί τους πολίτες σε πορείες εν μέσω πανδημίας

Σημεία συνέντευξης του Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας
Τάσου Γαϊτάνη στην τηλεόραση του «MEGA»
:

Για τα θέματα της επικαιρότητας τοποθετήθηκε σήμερα στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» και στους δημοσιογράφους Ι. Χασαπόπουλο και Α. Βούλγαρη, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Γαϊτάνης.

Σχετικά με το ζήτημα της διασποράς του ιού στις διαδηλώσεις, ο κ. Γαϊτάνης τόνισε πως μόνο το Φεβρουάριο, ο ΣΥΡΙΖΑ προσκάλεσε τους πολίτες σε πάνω από 150 διαδηλώσεις. Τόνισε δε, πως ο επιστήμονας που έκανε τη σχετική μελέτη ανέφερε σε συνέντευξη του πως ειδικά σε περιοχές με έντονο επιδημιολογικό φορτίο, όπως η Αττική, η διάδοση των κρουσμάτων αυξάνεται μέσω των διαδηλώσεων. Τέλος ο κ. Γαϊτάνης ζήτησε από το ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του να σταματήσουν να καλούν τους πολίτες σε πορείες εν μέσω πανδημίας.

Αναφορικά με την υγειονομική κατάσταση ο κ. Γαϊτάνης τόνισε πως δεν μπορούν να γίνουν εκτιμήσεις μακράς διάρκειας. Εξήγησε πως αναμένεται να αξιολογηθούν από την αρμόδια επιτροπή των επιστημόνων τα μέτρα που έχουν παρθεί μέχρι τώρα και δεδομένης της υγειονομικής εικόνας θα αναζητηθούν λύσεις για το αν υπάρχουν περιορισμοί που μπορούν να αρθούν. Σημείωσε δε, ότι επιθυμία της Κυβέρνησης θα ήταν να ανοίξουν όλα άμεσα, αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβεί.

Τέλος και σε σχέση με το Ψηφιακό «Πράσινο» Πιστοποιητικό, ο κ. Γαϊτάνης υπογράμμισε ότι αποτελεί επιτυχία της Ελλάδας και του Έλληνα πρωθυπουργού, το οποίο όμως ο ΣΥΡΙΖΑ, το προηγούμενο διάστημα, το αποκαλούσε «πιστοποιητικό ανικανότητας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή