Δήμος Μαραθώνος : Κατασκευή αγωγού υδροδότησης στον Οικισμό Δικαστών & Εισαγγελέων για τη σύνδεση του με το δίκτυο της ΕΥΔΑΠ

Δήμος Μαραθώνος
Δήμος Μαραθώνος : Κατασκευή αγωγού υδροδότησης στον Οικισμό Δικαστών & Εισαγγελέων για τη σύνδεση του με το δίκτυο της ΕΥΔΑΠ

Δήμος Μαραθώνος : Κατασκευή αγωγού υδροδότησης στον Οικισμό Δικαστών & Εισαγγελέων για τη σύνδεση του με το δίκτυο της ΕΥΔΑΠ:

Ξεκίνησε η κατασκευή του αγωγού υδροδότησης του Οικισμού Δικαστών και Εισαγγελέων, ένα σημαντικότατο έργο το οποίο θα επιλύσει οριστικά το χρόνιο πρόβλημα της ύδρευσης στον Οικισμό.

Ο καταθλιπτικός αγωγός τελευταίας τεχνολογίας θα ξεκινά από τον κεντρικό αγωγό της ΕΥΔΑΠ στο Κάτω Σούλι και θα συνδέεται απευθείας με τη δεξαμενή που βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο του Οικισμού. Ο εκτιμώμενος χρόνος αποπεράτωσης του έργου είναι περίπου 3 μήνες.

Το παρόν έργο έρχεται να καλύψει μια βασική ανάγκη όσων διαμένουν στην περιοχή μόνιμα ή εποχικά. Τα προηγούμενα χρόνια υπήρχαν μεγάλα προβλήματα όσον αφορά στην υδροδότηση της, γεγονός που έκανε επιτακτική την ανάγκη εύρεσης λύσης στο ζήτημα.

Με τις συντονισμένες ενέργειες του Δημάρχου Μαραθώνος κ. Στέργιου Τσίρκα και σε συνεργασία με τους αρμόδιους Αντιδημάρχους και τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου, συνεχίζουμε την αναβάθμιση του Δικτύου Ύδρευσης του Δήμου μας και ιδιαίτερα σε περιοχές που δεν είναι συνδεδεμένες με το Δίκτυο της ΕΥΔΑΠ, όπως Γραμματικό, περιοχή Βρανά επί της οδού Αυλώνος, Πάντειος Πολιτεία, κ.α.

Πήγαινε στην κορυφή