Κύκλος σεμιναρίων με θέμα “Η Ψυχογενής Ανορεξία στην Ψυχιατρική Κλινική”

ΥΓΕΙΑ
Κύκλος σεμιναρίων με θέμα “Η Ψυχογενής Ανορεξία στην Ψυχιατρική Κλινική”

Η Περιφέρεια Αττικής και η Α’ Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών Αιγινήτειο Νοσοκομείο συνδιοργανώνουν κύκλο σεμιναρίων με θέμα «Η Ψυχογενής Ανορεξία στην Ψυχιατρική Κλινική»:

Η Περιφέρεια Αττικής και η Μονάδα Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής της Α’ Ψυχιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Αιγινήτειο Νοσοκομείο συνδιοργανώνουν κύκλο σεμιναρίων στο πλαίσιο της δράσης “Μιλάμε για τις Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής”. Βασικός στόχος της δράσης είναι η βελτίωση της δυνατότητας του δημόσιου συστήματος ψυχικής υγείας για την ενδονοσοκομειακή αντιμετώπιση της Ψυχογενούς Ανορεξίας.

Ο κύκλος των σεμιναρίων που ξεκινούν αύριο απευθύνεται σε εργαζόμενους στο χώρο της ψυχικής υγείας και είναι διάρκειας 8 ωρών. Να σημειωθεί ότι τα σεμινάρια υλοποιούνται στο πλαίσιο σειράς διαδικτυακών παρεμβάσεων του ευρύτερου Προγράμματος «Προαγωγή Ψυχικής Υγείας σε Ευπαθείς Πληθυσμούς» που υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Αττικής.

Το σεμινάριο θα συντονίσει ο ψυχίατρος αν. καθ. Φραγκίσκος Γονιδάκης υπεύθυνος της μονάδας ΔΠΤ της Α΄ Ψυχιατρικής Κλινικής του ΕΚΠΑ στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο.

Το διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom 2,5 ωρών το καθένα στις παρακάτω ημερομηνίες:

• Σάββατο 27/3 ώρα 10.30-13.00: Ακούσια νοσηλεία για την ΨΑ
• Σάββατο 10/4 ώρα 10.30-13.00: Ψυχοθεραπευτικές παρεμβάσεις στη νοσηλεία για την ΨΑ
Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε αποστείλατε μήνυμα στο ed-eginition@med.uoa.gr Για πληροφορίες καλέστε στο 6934731708 Δευτέρα-Παρασκευή 09.30-13.30.

Πηγές

Φωτογραφία από FranckinJapan από το Pixabay

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή