Τάσος Γαϊτάνης: Ο κ. Τσίπρας επενδύει στις πλατείες των νέο-αγανακτισμένων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τάσος Γαϊτάνης: Ο κ. Τσίπρας επενδύει στις πλατείες των νέο-αγανακτισμένων

Σημεία συνέντευξης του εκπροσώπου τύπου της Νέας Δημοκρατίας Τάσου Γαϊτάνη στο ραδιόφωνο «Παραπολιτικά 90,1»:

Για τα αποτρόπαια γεγονότα της Ν. Σμύρνης καθώς και για την ανεύθυνη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε ο κ. Τάσος Γαϊτάνης, Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, στο ραδιόφωνο «Παραπολιτικά 90,1» και στη δημοσιογράφο Κατερίνα Πλατή.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, αρχικά σημείωσε ότι η τυφλή οργή δεν έχει κανένα αποτέλεσμα και καταδίκασε τα χθεσινά επεισόδια. Τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η νεολαία του καλούσαν εν μέσω πανδημίας, όπου είχαμε τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό κρουσμάτων εδώ και ένα χρόνο, τους πολίτες να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη συγκέντρωση. Παράλληλα υπενθύμισε ότι ο κ. Τσίπρας σε πρόσφατη συνέντευξη του είπε ότι αναλαμβάνει το ρίσκο της διασποράς, άρα από αυτό προκύπτει ότι έχει και την πολιτική ευθύνη για το γεγονός ότι συγκεντρώθηκαν χιλιάδες κόσμου στη Νέα Σμύρνη.

Επισήμανε επίσης ότι ο κ. Τσίπρας ποτέ δεν έχει ζητήσει ευθέως από τους πολίτες να τηρήσουν τα μέτρα, μιλά για εικόνες «Μπέργκαμο» και καλεί τον κόσμο σε πορείες. Ταυτόχρονα, ασκεί κριτική για την αύξηση των κρουσμάτων και κατηγορεί την Κυβέρνηση πως δεν διαχειρίζεται σωστά την επιδημιολογική κρίση. Ο κ. Γαϊτάνης επεσήμανε ότι οι ευθύνες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ μεγάλες.

Τέλος για την κριτική που ασκείται από το ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με τα γεγονότα της Κυριακής, υπογράμμισε ότι ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, το οποίο η Κυβέρνηση καταδίκασε από την πρώτη στιγμή. Παράλληλά ανέφερε ότι έχει ήδη διαταχθεί ΕΔΕ και έχει αναλάβει την όλη διαδικασία ο Συνήγορος του Πολίτη. Από την άλλη όμως τόνισε, έχουμε τον Α. Τσίπρα που μιλάει για πογκρόμ βίας και αυταρχισμού σε οικογένειες και νέους ανθρώπους. Το αποτέλεσμα είναι να καλλιεργηθεί, ένα κλίμα μίσους και έντασης όπου η αποκορύφωση του ήταν χθες το βράδυ. Είναι φανερό σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο αρχηγός του επενδύουν σε πλατείες με “νέο-αγανακτισμένους” και πρόσθεσε ότι σήμερα τα στελέχη του έφτασαν στο σημείο, με τη ρητορική τους, να εξισώνουν την Αστυνομία με τους μπαχαλάκηδες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή