Νέοι βρεφονηπιακοί σταθμοί, του Βασίλη Γιαννακόπουλου

ΠΑΛΜΟΓΡΑΦΟΣ
Νέοι  βρεφονηπιακοί σταθμοί, του Βασίλη Γιαννακόπουλου

Μπορεί να βρισκόμαστε, λόγω κορωνοϊού, σε καραντίνα, μπορεί να έχουν πάει λίγο πίσω πολλά πράγματα στην Δημόσια Διοίκηση, αλλά υπάρχουν και πολλά που έχουν πάρει το δρόμο τους. Όπως για παράδειγμα η κατασκευή των δύο βρεφονηπιακών σταθμών στο Γαλάτσι.

Ο ένας θα γίνει στην οδό Μεσσηνίας και ο άλλος στην οδό Παπαφλέσσα και Κυμοθόης, στο οικόπεδο μπροστά από το 11ο Δημοτικό Σχολείο.
Όπως πληροφορήθηκα αρμοδίως, οι δύο διαγωνισμοί για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς προχωρούν και περίπου τον ερχόμενο Οκτώβριο θα έχουν ανακηρυχθεί οι ανάδοχοι των δύο αυτών σημαντικών έργων για την πόλη μας.
Να θυμίσω ότι ο βρεφονηπιακός σταθμός στην οδό Μεσσηνίας 32 θα κατασκευαστεί σε ακίνητο που αγόρασε ο Δήμος Γαλατσίου από ιδιώτη. Ήταν μια παλιά διώροφη κατοικία η οποία με έξοδα του πρώην ιδιοκτήτη έχει πλέον κατεδαφιστεί και ο χώρος είναι έτοιμος για να ξεκινήσει, με το καλό, το έργο.
Στον άλλο βρεφονηπιακό σταθμό, ο οποίος θα ανεγερθεί στη συμβολή των οδών Παπαφλέσσα και Κυμοθόης, θα μεταφερθούν και οι δύο παιδικοί σταθμοί από την οδό Τζαβέλα και την οδό Τεώ και Έρσης, οι οποίοι εκτός του ότι στεγάζονται σε μισθωμένα από το Δήμο Γαλατσίου κτίρια, δεν διαθέτουν και τους κατάλληλους χώρους για να φιλοξενούν μικρά παιδιά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή