Ωρα για φαγητό με την Αργυρώ – Όλες οι συνταγές της εβδομάδας

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Ωρα για φαγητό με την Αργυρώ – Όλες οι συνταγές της εβδομάδας

ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ:

Εκπληκτικές γεύσεις, εξαιρετικά αρώματα, απίστευτες συνταγές. Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μάς εντυπωσιάζει με τα απίθανα πιάτα που ετοιμάζει για όλους. Ολοκληρωμένα μενού, σνακ για όλες τις ώρες και γλυκίσματα που θα λατρέψουμε. Από τη Δευτέρα 8 έως και την Παρασκευή 12 Μαρτίου στις 11.30 είναι Ώρα για Φαγητό, στον ΣΚΑΪ.

Δευτέρα 8 Μαρτίου – Εύκολα & Υγιεινά
Εύκολες και υγιεινές οι σημερινές συνταγές στην κουζίνα της Αργυρώς. Και ξεκινάμε με υγιεινό γιουβέτσι με γάμπαρη ολόκληρη, ένα εξαιρετικό πιάτο για τις Κυριακές μας. Αυτό το πιάτο έχει μία ιδιαίτερη bisque γαρίδας, μία σάλτσα γλασαρισμένη και πολύ αρωματική. Συνεχίζουμε με αμερικανικού τύπου sandwich, το λεγόμενο vegan submarine sandwich με φυτικά κεφτεδάκια και φυτικό τυρί τσένταρ. Οι συνταγές ολοκληρώνονται με αφράτα μπιφτέκια κοτόπουλο γεμιστά με νιφάδες βρώμης και πολλά μυρωδικά. Μια ιδιαίτερη παραλλαγή της κλασικής συνταγής μπιφτεκιού που όλοι θα λατρέψουμε.

Τρίτη 9 Μαρτίου – Μαγειρικό Σχολείο
Μαγειρικό σχολείο σήμερα και η Αργυρώ μάς μυεί στα μυστικά της γαλλικής γαστρονομίας. Ξεκινάει με macaron γεμιστά με γκανάς σοκολάτας, απολαυστικά και νόστιμα για όλη την οικογένεια. Οι Γάλλοι άλλωστε θεωρούνται και επίσημα οι δημιουργοί των macaron και αυτά τα υπέροχα χρωματιστά γλυκίσματα αποτελούν εδώ και δεκαετίες τις πιο φημισμένες λιχουδιές στη χώρα. Συνεχίζει με μία εξαιρετική τάρτα τατάν που θα μας μείνει αξέχαστη. Η τάρτα αυτή είναι γνωστή από το 1880 και η αγαπημένη μας σεφ αποκαλύπτει όλα τα μυστικά γι’ αυτό το εξαιρετικό παραδοσιακό γλυκό. Και ολοκληρώνει με το δημοφιλές fondue με ελβετικές ρίζες, μία απίστευτη λιχουδιά για την παρέα.

Τετάρτη 10 Μαρτίου – Γλυκά & Αλμυρά
Γλυκές και αλμυρές οι συνταγές σήμερα και η Αργυρώ ετοιμάζει για εμάς τρία εκπληκτικά πιάτα. Ξεκινάει με παραδοσιακό κανταΐφι που αν το φτιάξουμε για πρώτη φορά, θα το φτιάχνουμε συνεχώς. Συνεχίζει με κουνουπίδι με μπέικον και ντρέσινγκ μουστάρδας, ενώ για το τέλος, ετοιμάζει ένα φοβερό σνακ για όλη την ημέρα, μία ελληνική τάρτα με κατσικίσιο γιαούρτι και τυρί, πιπεριές και λιαστές τομάτες.

Πέμπτη 11 Μαρτίου – Απλά & Μαγικά
Απλές και μαγικές οι συνταγές σήμερα και μαγειρεύει ανατολίτικο κοτόπουλο με κρεμώδη σάλτσα με γεύση Ασίας, μια απίθανη γεύση που θα μας πλανέψει με τα αρώματά της. Τα περσικά πιάτα είναι άλλωστε πλούσια σε γαστρονομική παράδοση και σήμερα η Αργυρώ μάς μαθαίνει κάποια από τα μυστικά της. Συνεχίζουμε με ολόκληρο χταπόδι στο αλουμινόχαρτο, ένα πιάτο που μυρίζει ελληνικά νησιά. Και για το τέλος, ετοιμάζει χορτόπιτα με παραδοσιακό χωριάτικο φύλλο και πεντανόστιμη γέμιση.

Παρασκευή 12 Μαρτίου – Νόστιμα & Λαχταριστά
Νόστιμες και λαχταριστές οι σημερινές συνταγές της αγαπημένης μας μαγείρισσας. Ξεκινάει με μία παραδοσιακή και “μαμαδίστικη” συνταγή, σούπερ υγιεινή και δυναμωτική, τα ρεβύθια σούπα. Συνεχίζει με μοσχάρι στιφάδο και για το τέλος, φτιάχνει μαστιχωτά ριγατόνι φούρνου που λιώνουν στο στόμα και μπορούμε να τα ετοιμάσουμε σε μισή ώρα το πολύ.

Ώρα για Φαγητό με την Αργυρώ
Δευτέρα με Παρασκευή στις 11.30, στον ΣΚΑΪ

Δείτε όλες τις συνταγές εδώ:
https://www.skaitv.gr/show/psuchagogia/ora-gia-fagito/sezon-2020-2021

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή