Δήμος Αγίου Δημητρίου: Διαδικτυακό κυνήγι θησαυρού

Δήμος Αγίου Δημητρίου
Δήμος Αγίου Δημητρίου: Διαδικτυακό κυνήγι θησαυρού

Ο ΟργΟ Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίου Δημητρίου ετοίμασε μια σειρά από διαδικτυακά δρώμενα, που θα μας δώσουν την ευκαιρία ανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίου Δημητρίου ετοίμασε μια σειρά από διαδικτυακά δρώμενα, που θα μας δώσουν την ευκαιρία να νιώσουμε το κλίμα της Απoκριάς, απαλύνοντας, όσο αυτό είναι δυνατό, το συνεχιζόμενο περιορισμό μας στο σπίτι.

Για τις φετινές Απόκριες απευθύνουμε πρόσκληση σε όλους και όλες να κατασκευάσετε τις πιο πρωτότυπες και μάσκες και αποκριάτικα κοστούμια, να τα φωτογραφίσετε και να τα στείλετε στο e-mail του ΟΠΑΠ: opap@dad.gr μέχρι το Σάββατο 6 Μαρτίου 2021.
Δημιουργείστε την αποκριάτικη μάσκα σας ή στολή και μοιραστείτε την!

Όλες οι κατασκευές θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα και τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου.

Επειδή Απόκριες στην πόλη μας χωρίς το καθιερωμένο “Κυνήγι Θησαυρού” δεν γίνονται… ετοιμάστηκε γι’ αυτή τη διαφορετική χρονιά και ένα διαφορετικό διαδικτυακό παιχνίδι!
Προετοιμαστείτε καταλλήλως, φορέσετε τα πειρατικά σας, συνδεθείτε, δηλώστε συμμετοχή https://treasure-hunt.gr/registrationformdad/
και μπείτε σε έναν συναρπαστικό πειρατικό κόσμο όπου θα αποκρυπτογραφήσετε πειρατικά μηνύματα, σταυρόλεξα και ακροστιχίδες, θα παίξετε παιχνίδια λογικής, παρατηρητικότητας και στρατηγικής, συνθέτοντας πειρατικά παζλ και θα περιπλανηθείτε σε μυστηριώδεις λαβύρινθους.

Το παιχνίδι απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5 – 15 ετών. Το κυνήγι του πειρατικού θησαυρού ξεκίνησε την 1 Μαρτίου 2021 και ολοκληρώνεται 15 Μαρτίου 2021 και όσοι/ες το ολοκληρώσουν, φτάνοντας στο θησαυρό, θα λάβουν “Πειρατικό έπαινο”!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή