Το ΚΕΠ Υγείας Ασπροπύργου συμμετέχει στην Πανελλαδική Εκστρατεία για την πρόληψη του Καρκίνου του παχέος εντέρου

ΥΓΕΙΑ
Το ΚΕΠ Υγείας Ασπροπύργου συμμετέχει στην Πανελλαδική Εκστρατεία για την πρόληψη του Καρκίνου του παχέος εντέρου

Το ΚΕΠ Υγείας Ασπροπύργου συμμετέχει στην Πανελλαδική Εκστρατεία του ΕΔΔΥΠΠΥ για την πρόληψη του Καρκίνου του παχέος εντέρου. :

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, μέλος του Δικτύου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, και το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ασπροπύργου, σε συνεργασία με τον Όμιλο Βιοιατρική συνδιοργανώνουν τη Διαδημοτική Δράση Πρόληψης του Καρκίνου του παχέος εντέρου.
Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ασπροπύργου συμμετέχει ενεργά και σε αυτήν την Εκστρατεία. Βασιζόμενοι στα προληπτικά πρωτόκολλα του Π.Ο.Υ. προτρέπουμε όλους τους δημότες:
1. Να κάνουν τον ετήσιο έλεγχο Ανίχνευσης Αιμοσφαιρίνης Κοπράνων, αν είναι 50 έως 75 ετών, στα συνεργαζόμενα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου της Βιοιατρικής.
2. Να εγγραφούν στο λογισμικό των ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ του Δήμου μας, για να ενημερώνονται εγκαίρως για την επανεξέταση τους, μέσα από τον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://exetaseis.kepygeias.org/identity/account/register
3. Να λάβουν ηλεκτρονικά το ενημερωτικό υλικό δημιουργώντας προφίλ στο λογισμικό των ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ Ασπροπύργου.
4. Ένας μικρός αριθμός πολιτών (έως 10% του συνόλου των παραπεμπόμενων) ανασφάλιστων και απόρων, που έχουν λάβει ειδικό παραπεμπτικό μέσω του Δήμου τους ότι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, θα εξυπηρετείται δωρεάν.

Οι ενδιαφερόμενοι Δημότες αρχικά προσέρχονται στο ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ασπροπύργου (Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας/ Δοϊράνης και Θεοτοκοπούλου, θέση Γερμανικά), όπου και υπογράφουν την φόρμα εγγραφής και καταχωρούνται στο λογισμικό. Με αντίγραφο της φόρμας αυτής απευθύνονται και επισκέπτονται τα διαγνωστικά, του Ομίλου Βιοιατρικής στο α) Αιγάλεω, Λεωφόρο Αθηνών 429Α – τηλέφωνο: 2105317794 και β) στο Περιστέρι, Λεωφόρο Παναγή Τσαλδάρη 75-77 – τηλέφωνο: 2105775588.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ΚΕΠ Υγείας Ασπροπύργου στο τηλέφωνο 210 5575596 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση kepygeias@aspropyrgos.gr .

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή