Φώφη Γεννηματά : Η άνοδος του Κινήματος ΑΛλαγής δικαιώνει και το έργο του ΠΑΣΟΚ

Συνέντευξη της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά στην εφημερίδα ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ και στον δημοσιογράφο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΟΓΚΟΛΗ:

ΣΗΜΕΙΑ συνέντευξης :

#MeToo: Δεν θα ακολουθήσουμε στον κατήφορο της λάσπης ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ που από κοινού διολισθαίνουν με τρόπο αποκρουστικό. Πιστεύουμε ότι όλοι μαζί πρέπει να υπερασπιστούμε τα θύματα, να αναδείξουμε τις φωνές τους, να βοηθήσουμε να σπάσει παντού η σιωπή.
Απανωτά λάθη και αστοχίες της Κυβέρνησης: Ο επιδημιολογικός χάρτης αναβοσβήνει στο κόκκινο, το ΕΣΥ πιέζεται ξανά, η αγορά και οι εργαζόμενοι ασφυκτιούν.
Πάνω από την Ευρώπη πλανάται το φάντασμα μιας νέας, επώδυνης και βαθιάς ύφεσης, με θύματα την εργασία, το κοινωνικό κράτος και τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα.
Η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια εξωτερική απειλή με νέα χαρακτηριστικά κάτω από τις διαρκείς προκλήσεις του επεκτατικού αναθεωρητισμού της Τουρκίας.
Η Κυβέρνηση σκόπιμα διασπά το μέτωπο της πλειοψηφίας που θέλει φύλαξη των πανεπιστημίων αλλά όχι αυτού του τύπου. Μετατρέπει το ερώτημα «φύλαξη ή ασυδοσία» στο «αστυνομία ή όχι αστυνομία».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή