Ένωση Γονέων Γαλατσίου: Διαδικτυακή σύσκεψη για τις επιπτώσεις της πανδημίας στη ζωή μας, αύριο Σάββατο 27/2, στις 19.00

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Ένωση Γονέων Γαλατσίου: Διαδικτυακή σύσκεψη για τις επιπτώσεις της πανδημίας στη ζωή μας, αύριο Σάββατο 27/2, στις 19.00

Το Δ.Σ. της Ένωσης έχοντας εκτιμήσει την σοβαρή κατάσταση, την οποία βιώνουμε λόγω της πανδημίας αποφάσισε να προτείνει και σε άλλους φορείς την διεξαγωγή διαδικτυακής σύσκεψης με θέμα: «Οι επιπτώσεις της πανδημίας στη ζωή μας: στην υγεία, στην παιδεία, στην εργασία».

Για τον λόγο αυτό καλούμε όλους τους φορείς και συλλόγους του Δήμου Γαλατσίου καθώς και, οποιονδήποτε θέλει να συμμετάσχει, το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021, στις 19:00, να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις για:
• Τα μέτρα, που παίρνονται από το κράτος και την τοπική διοίκηση, με αφορμή την πανδημία.
• Τα μέτρα (υγειονομικά, οικονομικής φύσης κα), που χρειάζεται να ληφθούν και θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες μας, και τα ιδιαίτερα αιτήματα στο χώρο της εκπαίδευσης, ως ζήτημα, που αφορά όλη την κοινωνία.
• Πώς θα προχωρήσουμε σε επίπεδο διεκδικήσεων.

Αντιμετωπίζουμε όλοι τα προβλήματα, που εντείνονται με αφορμή την πανδημία, τα σχολεία, που μένουν υποστελεχωμένα, παραμένουν κλειστά ή ανοιγοκλείνουν, την εξίσου άσχημη κατάσταση στα νοσοκομεία, την ελλιπέστατη πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, που και στην περιοχή μας καταργείται, αντί να ενισχύεται, καθώς το ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ) Γαλατσίου, γίνεται εμβολιαστικό κέντρο.
Ταυτόχρονα παίρνονται μέτρα, ψηφίζονται νόμοι, που αφορούν όλες τις πλευρές της ζωής, όχι με προσωρινό, αλλά με μόνιμο χαρακτήρα. Τα μέτρα αυτά δεν αφορούν την ασφάλειά μας, στην υγεία, στη δουλειά, στο σχολεία, στα Μ.Μ.Μ., αλλά χειροτερεύουν τους όρους ζωής.
Μπροστά σε αυτή την κατάσταση είναι ανάγκη να προτάξουμε τις ανάγκες και τα δικαιώματά μας, να επιβάλλουμε να αποτελούν αυτά κριτήριο για νέα μέτρα προστασίας όλων των πλευρών της ζωής και όχι τα κέρδη των μεγάλων επιχειρήσεων.
Σε αυτή την κατάσταση, θεωρούμε, ότι δεν μπορούμε ούτε να μείνουμε αδρανείς, ούτε να παλεύει ο καθένας μόνος του.
Εμείς πάνω από την ατομική ευθύνη προβάλλουμε την συλλογική, θέλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, γιατί θεωρούμε, ότι σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση, κανείς δεν πρέπει να είναι μόνος.
Για τους συλλόγους και φορείς, που θα συμμετάσχουν, προτείνουμε να δηλώσουν από πριν συμμετοχή στη διεύθυνση email της Ένωσης (enosigoneon_galatsiou @yahoo.gr), έτσι ώστε να κατανεμηθεί ανάλογα ο χρόνος και να μπορέσουν όλοι οι φορείς να τοποθετηθούν.

Όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε, παρακαλούμε να συνδεθείτε στις 19:00 μέσω της εφαρμογής ΖΟΟΜ κάνοντας κλικ στο link :
https://us02web.zoom.us/j/7557557963?pwd=czJPSUYzY0tzeCtTaVp0ZlRyTVZkUT09
Γαλάτσι 22.2.2021
Το Δ.Σ. της Ένωσης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή