Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Ελευσίνας συμμετέχει στην εθνική προσπάθεια εμβολιασμού

Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Ελευσίνας συμμετέχει στην εθνική προσπάθεια εμβολιασμού κατά του covid- 19
Μεταφορά ηλικιωμένων και κατοίκων με σοβαρές παθήσεις και υποκείμενα νοσήματα προς τα εμβολιαστικά κέντρα.
:

Αργύρης Οικονόμου: «Οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου είναι σταθερή προτεραιότητά μας».

Τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Έυη Άνθη, προκειμένου να ενημερωθεί και να συντονίσει το μεγάλο κοινωνικό έργο που υλοποιεί ο Δήμος απευθυνόμενος στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.
Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για την πορεία του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», αλλά και του Συμβουλευτικού Σταθμού Γυναικών Θυμάτων Βίας, που ειδικά κατά την περίοδο της πανδημίας στέκεται αρωγός στους συμπολίτες μας.
Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο Δήμος Ελευσίνας είναι από τους λίγους πανελλαδικά, που λειτουργεί Γραμμή Κοινωνικής Υποστήριξης για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Κατά την επίσκεψη, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε όλους τους υπαλλήλους «για την υποδειγματική τους δουλειά που δεν σταμάτησε ούτε τις ημέρες του χιονιά, ακριβώς γιατί οι ανάγκες των συμπολιτών μας υπάρχουν ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες».
Παράλληλα, ανακοίνωσε πως όσοι πολίτες – ηλικιωμένοι και νοσούντες από σοβαρές παθήσεις- δεν μπορούν να μεταβούν μόνοι τους στα εμβολιαστικά κέντρα, θα μπορούν να απευθύνονται στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, προκειμένου να τους υποστηρίξουν κατά τη μεταφορά τους. Στα τηλέφωνα 213 1601439, 210 5546117 και 210 5547112, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στους κοινωνικούς λειτουργούς του Δήμου, για να κάνουν τις απαραίτητες συνεννοήσεις.
Από την πλευρά της η Αντιδήμαρχος Έυη Άνθη ανέφερε: «Όλο αυτό το διάστημα, η Διεύθυνση Κοινωνικής Υπηρεσίας, το Ν.Π.Δ.Δ. ΠΑΚΠΠΑ του Δήμου μας και οι άνθρωποί του, δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να προσφέρουν υπηρεσίες ποιότητας και αξιοπρέπειας στους συμπολίτες μας. Τώρα ενισχύουμε ακόμη περισσότερο τις κοινωνικές μας υπηρεσίες, έχοντας ως στόχο να είμαστε όλο και περισσότερο χρήσιμοι».

Πήγαινε στην κορυφή