Περιφέρεια Αττικής : 5.000 μάσκες προστασίας στο Σύλλογο «Φλόγα»

ΔΗΜΟΙ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
Περιφέρεια Αττικής : 5.000 μάσκες προστασίας στο Σύλλογο «Φλόγα»

Η Περιφέρεια Αττικής, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, δώρισε 5.000 μάσκες προστασίας στο Σύλλογο Γονιών, Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα»:

Γ. Πατούλης: « Στηρίζουμε το σημαντικό έργο του Συλλόγου «Φλόγα» και τους μικρούς μαχητές της ζωής, στέλνοντας όλοι μαζί μηνύματα αγάπης, αισιοδοξίας και ελπίδας»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου Παιδικής Ηλικίας που ήταν στις 15 Φεβρουαρίου και κατόπιν σχετικής πρωτοβουλίας του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, η Περιφέρεια δώρισε στο Σύλλογο Γονιών, Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», 5.000 μάσκες, παιδικές αλλά και υψηλής προστασίας τύπου ΚΝ 95, για τα παιδιά και τους γονείς που είτε διαμένουν στις δομές της Φλόγας, είτε υποστηρίζονται από το Σύλλογο.

Τις μάσκες παρέδωσε στην Πρόεδρο του Συλλόγου Μ. Τρυφωνίδη, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Ν. Πέππας ο οποίος επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Φλόγας και ενημερώθηκε για το σημαντικό έργο που επιτελεί. Η κα Τρυφωνίδου ευχαρίστησε θερμά τον κ. Πέππα αλλά και προσωπικά τον Περιφερειάρχη για την προσφορά αγάπης, επισημαίνοντας ότι αποτελεί ένα σημαντικό συμπαραστάτη του έργου της Φλόγας, το οποίο στηρίζει διαχρονικά, απ΄όλες τις θέσεις στις οποίες έχει θητεύσει.

Με αφορμή την παράδοση των μασκών ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης επισήμανε τα εξής: « Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου Παιδικής ηλικίας και αναγνωρίζοντας το σπουδαίο έργο που επιτελεί ο Σύλλογος «Φλόγα» για την υποστήριξη όλων των παιδιών που αποτελούν πρότυπο και σύμβολα ζωής για όλους μας, αποφασίσαμε, αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο, ως Περιφέρεια να δωρίσουμε μία σημαντική ποσότητα μασκών προστασίας για τα παιδιά και τους γονείς τους.
Θέλω να συγχαρώ τόσο την Πρόεδρο της «Φλόγας» Μ. Τρυφωνίδη όσο και όλα τα μέλη του συλλόγου για το ουσιαστικό λειτούργημα που επιτελούν, για πολλά χρόνια, στηρίζοντας αυτά τα παιδιά. Το έργο της Φλόγας, αξίζει την υποστήριξή μας καθώς αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες και μοιράζεται τους φόβους και τις αγωνίες τους. Ως Περιφέρεια Αττικής θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους έμπρακτα και ουσιαστικά στέλνοντας όλοι μαζί το μήνυμα ελπίδας πως ο παιδικός καρκίνος μπορεί να νικηθεί».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή