Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα στο Open

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα στο Open

“Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα”:

Μία καθημερινή εκπομπή μαγειρικής για τον σύγχρονο τηλεθεατή!

Καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή στις 15:15 στο OPEN!

Είναι γνωστή η αγάπη του Βαγγέλη Δρίσκα για την μαγειρική αλλά και το πάθος του να παρακολουθεί τις εξελίξεις, τα νέα και ό,τι καινούργιο συμβαίνει στην Ελλάδα και στον κόσμο που έχει σχέση με τη γαστρονομία.

Το “Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα” είναι μία καθημερινή εκπομπή μαγειρικής για τον σύγχρονο τηλεθεατή. Πολυσυλλεκτική, με μαγειρικά θέματα που εναλλάσσονται μέσα στην εβδομάδα και κρατούν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή αμείωτο γιατί πάντα υπάρχει κάτι νέο να δει.

Οι στήλες εναλλάσσονται στη διάρκεια της εβδομάδας: «Ελληνική κουζίνα» δοσμένη με πιο σύγχρονη ματιά. «Έθνικ κουζίνες»: όλα τα υλικά χωράνε στο τραπέζι μας, αρκεί να γνωρίζουμε πώς να τα χρησιμοποιήσουμε. «Υγιεινά αλλά Νόστιμα», μαθαίνουμε τις διατροφικές αξίες των τροφίμων και πώς μπορούμε να τα συνδυάσουμε στο καθημερινό μας μαγείρεμα με το τέλειο γευστικό αποτέλεσμα.

«Ζαχαροπλαστική για όλους»: με ωραία εύκολα γλυκά, εντυπωσιακές παρασκευές, το γλυκό του Σαββατοκύριακου και συνταγές χωρίς ζάχαρη. «Σπιτικές μαμαδίστικες συνταγές» με υλικά έκπληξη, λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους. «Μasterclass σε 5’»: Μαθαίνουμε τα βασικά για μία τεχνική, ένα υλικό, μία συνταγή, μία κουζίνα.

Ο Βαγγέλης Δρίσκας δίνει τις καλύτερες και τις πιο απλές συνταγές: δοκιμασμένες, βατές με σίγουρο αποτέλεσμα. Μας μαθαίνει να μαγειρεύουμε αποτελεσματικά και μοιράζεται γνώσεις που θα μας κάνουν να κατανοήσουμε και να αγαπήσουμε τη μαγειρική. Μαζί του το μαγείρεμα γίνεται αγχολυτική, ευχάριστη και κυρίως δημιουργική διαδικασία.

Σήμερα Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου, στο «Κάθε Μέρα Σεφ» ο Βαγγέλης συνεχίζει το γευστικό του ταξίδι στην Ιταλία και μαγειρεύει μαφαλντίνες με σιτσιλιάνικη σάλτσα τόνου. Συνεχίζει με ελληνική κουζίνα και φτιάχνει το πεντανόστιμο δελαγρατσιανό από την Σύρο. Στη συνέχεια, «ταξιδεύει» μέχρι την Πορτογαλία και μαγειρεύει νόστιμες σουπιές κοκκινιστές με αρακά, ενώ το επεισόδιο κλείνει με ένα μοναδικό φαγητό από την Ήπειρο, το κοτόπουλο ριδανάθεμα, ένα πιάτο με κοτόπουλο, ρύζι και κρούστα γιαουρτιού.

Την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου, στο «Κάθε Μέρα Σεφ» ο Βαγγέλης φτιάχνει αφράτο τυρόψωμο με ελιές. Μαγειρεύει ένα περίφημο πιάτο της Πολίτικης κουζίνας: Τας κεμπάπ με ατζέμ πιλάφι και συνεχίζει με λαχταριστό κοφτό μακαρονάκι φούρνου με πεπερόνε και τσένταρ. Για επιδόρπιο ετοιμάζει το περίφημο «Μελαχρινό Νάξου», ένα κυκλαδίτικο τοπικό σιροπιαστό γλυκό!

Η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο γευστική με απολαυστικές εκπλήξεις κάθε μέρα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή