Κοινωνικός Αγώνας Δρόμου – VirtualRun στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Κοινωνικός Αγώνας Δρόμου – VirtualRun στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας

Κοινωνικός Αγώνας Δρόμου – VirtualRun:

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας και το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων &Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας “Άρηξις”διοργανώνουνΚοινωνικό αγώνα δρόμου (VirtualRun)αφιερωμένο στο Σεβασμό.
Με αφορμή και εκκίνηση την Πανελλήνια Ημέρα κατά της ΣχολικήςΒίας και του Εκφοβισμού στις 6 Μαρτίουκαι με βασικό μήνυμα: «Τρέχουμε ή Περπατάμε για έναν κοινό σκοπό: ΝΑΙστο Σεβασμό-ΟΧΙ στον Εκφοβισμό», καλούμε όλους τους συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας να συμμετάσχουν σε αυτό τον «αγώνα δρόμου», διαδίδοντας το κοινωνικό μήνυμα της σημασίας και της αξίας του Σεβασμού, μιας από τις πιο σημαντικές θεμελιώδεις ηθικές αξίες του πολιτισμού μας.
Στόχος της δράσης αυτής είναι να αποτελέσει μια σημαντική αφορμή για την ευαισθητοποίηση και την κινητοποίηση όλων προς την αντιμετώπιση και την πρόληψη του φαινόμενου του εκφοβισμού που εμφανίζεται σε οποιοδήποτε περιβάλλον, σχολικό, εργασιακό, οικογενειακό ή φιλικό. Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο,της πανδημίας, είναι σημαντικό να μεταδοθεί ένα μήνυμα στήριξης, ενότητας και αλληλεγγύης, αφού συμμετέχοντας στην ίδια δράση, με τον ίδιο κοινό σκοπό, μπορούμε να είμαστε όλοι μαζί και ας βρισκόμαστε σε απόστασηκαι ναγίνουμε αρωγοί σε μια κοινή προσπάθεια, για μια πιο ποιοτική ζωή, με γνώμονα την ανθρώπινη αξία.
Ο κοινωνικός αγώνας δρόμου-Virtual Run, θα διεξαχθεί το διάστημα από 6 έως 28 Μαρτίου.Συμμετέχοντας, μπορεί κάποιος να τρέξει ή να περπατήσει την απόσταση των 5χλμ, 2χλμ ή 1χλμ, που θα δηλώσει κατά την εγγραφή του, σε οποιαδήποτε τοποθεσία, με οποιοδήποτε ρυθμό, σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο, μόνος ή μαζί με φίλους (τηρώνταςτα μέτρα προστασίας από τη διασπορά του COVID 19), οποιαδήποτε μέρα μεταξύ του διαστήματος που εξελίσσεται ο αγώνας και οποιαδήποτε ώρα. Επίσης, μπορεί να τρέξει ή να περπατήσει τη συγκεκριμένη απόσταση περισσότερες από μια φορά.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Για εγγραφή στον αγώνα εδώ:https://forms.gle/J1mC9eRc6jpt84Bz5
Η περίοδος των εγγραφών θα ξεκινήσει στις 26 Φεβρουαρίουκαι θα διαρκέσει όλη την περίοδο διεξαγωγής του αγώνα.
Πληροφορίεςή τηλεφωνικές δηλώσεις για τον Κοινωνικό Αγώνα Δρόμου:
Τηλ. 210 5313243, Κέντρο Πρόληψης «Άρηξις».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή