Εβδομαδιαία Τοπική Εφημερίδα

Δήμος Ηρακλείου : Παγιώνεται η μεταφορά όσων δεν έχουν ίδια μέσα στα εμβολιαστικά κέντρα

Παγιώνεται η πρωτοβουλία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για τη μεταφορά όσων δεν έχουν ίδια μέσα στα εμβολιαστικά κέντρα της περιοχής:

Τη μεταφορά προς και από τα εμβολιαστικά κέντρα covidτης ευρύτερης περιοχής προσφέρει στους Ηρακλειώτες, που δεν έχουν ίδιο μέσο ή κάποιον οικείο να τους εξυπηρετήσει, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Συνεχίζοντας την πρωτοβουλία που ξεκίνησε με αφορμή την κακοκαιρία, καθώς αυτή συνέπεσε με την έναρξη της λειτουργίας των εμβολιαστικών κέντρων στο Ηράκλειο και γύρω από αυτό, ο Δήμος θα μεταφέρειδωρεάν όσους κατοίκους της πόλης δεν μπορούν να μετακινηθούν μόνοι τους ή με τη βοήθεια των δικών τους ανθρώπους τόσο στο εμβολιαστικό κέντρο του Ηρακλείου (ιατρεία ΠΕΔΥ, λεωφόρος Ηρακλείου 421), όσο και στα κοντινά κέντρα όπως της HELEXPO.
Για να εξυπηρετηθούν οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καλέσουν εγκαίρως στο Γραφείο Εξυπηρέτησης του Δημότη στο15277 προκειμένου να κανονίσουν τη μεταφορά τους. Εξυπακούεται ότι πρέπει πρώτα να έχουν κλείσει το ραντεβού τους στο εμβολιαστικό κέντρο.
«Τα εμβόλια που πρέπει να κάνουμε όλοι είναι η μεγαλύτερη ελπίδα που έχουμε για να ξεφύγουμε από τα δεσμά της πανδημίας. Πρέπει, λοιπόν, όλοι να βοηθήσουμε ώστε άπαντες να έχουν εύκολη πρόσβαση στο εμβολιαστικό κέντρο που τους έχουν κλείσει ραντεβού, να συμβάλλουμε ώστε να μην χαθεί ούτε ένα εμβόλιο. Για αυτό και εμείς ως Δήμος παίρνουμε αυτή την πρωτοβουλία να εξυπηρετήσουμε τους συμπολίτες μας, κυρίως τους μοναχικούς ηλικιωμένους, που δεν έχουν κάποιον να τους μεταφέρει», το σχόλιο του δημάρχου, Νίκου Μπάμπαλου.