Οι Τέσσερις εποχές του Αντόνιο Βιβάλντι έρχονται στην Εθνική Λυρική Σκηνή

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Οι Τέσσερις εποχές του Αντόνιο Βιβάλντι έρχονται στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Ένα διαχρονικό αριστούργημα που υμνεί τις εναλλαγές της φύσης και την κυκλικότητα του χρόνου, οι Τέσσερις εποχές του Αντόνιο Βιβάλντι έρχονται στην GNO TV, τη διαδικτυακή τηλεόραση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, μέσα από μια πρωτότυπη παράσταση με «πράσινο» χαρακτήρα που υπογράφει η ανατρεπτική θεατρική ομάδα Patari Project.

Οι Τέσσερις εποχές, ένα από τα πιο δημοφιλή έργα της μπαρόκ μουσικής, ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους σε μια σειρά επιτυχημένων παραστάσεων (Νοέμβριος 2019 – Ιανουάριος 2020) στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Λόγω της πανδημίας, οι παραστάσεις που είχε προγραμματιστεί να παρουσιαστούν στο κοινό σε επανάληψη από τον Νοέμβριο του 2020 έως τον Ιανουάριο του 2021 δεν πραγματοποιήθηκαν. Ωστόσο, η παράσταση βιντεοσκοπήθηκε στα μέσα Δεκεμβρίου 2020 στην Εναλλακτική Σκηνή και έρχεται να συνεχίσει το συναρπαστικό ταξίδι της στην GNO TV, προσφέροντας μια νέα ψηφιακή εμπειρία.

Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη στο nationalopera.gr/GNOTV από τις 27 Φεβρουαρίου 2021 με δυνατότητα επιλογής υποτίτλων σε ελληνικά και αγγλικά. Η GNO TV υλοποιήθηκε με τη στήριξη της δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) [www.SNF.org] για την ενίσχυση της καλλιτεχνικής εξωστρέφειας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.
Για τη μετάδοση των Τεσσάρων εποχών από την GNO TV προπωλούνται εισιτήρια των 5 ευρώ στην www.ticketservices.gr και στο https://tickets.public.gr/

Με το εισιτήριο των 5 ευρώ ο θεατής:

μπορεί να απολαύσει μέσω του nationalopera.gr/GNOTV την παράσταση στην άνεση του σπιτιού του, στον χρόνο που αυτός θα επιλέξει, από τον υπολογιστή, το ipad, την τηλεόραση ή ακόμα και το κινητό του τηλέφωνο.
Εχει τη δυνατότητα απεριόριστων προβολών της παράστασης για διάστημα 30 ημερών από την πρώτη προβολή.
Εχει πρόσβαση στο online πρόγραμμα της παράστασης.
H προπώληση ξεκινά σήμερα, Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021.

Πληροφορίες: Ταμεία ΕΛΣ 2130885700

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή