Open : Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Open : Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα

“Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα”
Μία καθημερινή εκπομπή μαγειρικής για τον σύγχρονο τηλεθεατή!
Καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή στις 15:15 στο OPEN!
:

Είναι γνωστή η αγάπη του Βαγγέλη Δρίσκα για την μαγειρική αλλά και το πάθος του να παρακολουθεί τις εξελίξεις, τα νέα και ό,τι καινούργιο συμβαίνει στην Ελλάδα και στον κόσμο που έχει σχέση με τη γαστρονομία.

Το “Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα” είναι μία καθημερινή εκπομπή μαγειρικής για τον σύγχρονο τηλεθεατή. Πολυσυλλεκτική, με μαγειρικά θέματα που εναλλάσσονται μέσα στην εβδομάδα και κρατούν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή αμείωτο γιατί πάντα υπάρχει κάτι νέο να δει.

Οι στήλες εναλλάσσονται στη διάρκεια της εβδομάδας: «Ελληνική κουζίνα» δοσμένη με πιο σύγχρονη ματιά. «Έθνικ κουζίνες»: όλα τα υλικά χωράνε στο τραπέζι μας, αρκεί να γνωρίζουμε πώς να τα χρησιμοποιήσουμε. «Υγιεινά αλλά Νόστιμα», μαθαίνουμε τις διατροφικές αξίες των τροφίμων και πώς μπορούμε να τα συνδυάσουμε στο καθημερινό μας μαγείρεμα με το τέλειο γευστικό αποτέλεσμα.

«Ζαχαροπλαστική για όλους»: με ωραία εύκολα γλυκά, εντυπωσιακές παρασκευές, το γλυκό του Σαββατοκύριακου και συνταγές χωρίς ζάχαρη. «Σπιτικές μαμαδίστικες συνταγές» με υλικά έκπληξη, λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους. «Μasterclass σε 5’»: Μαθαίνουμε τα βασικά για μία τεχνική, ένα υλικό, μία συνταγή, μία κουζίνα.

Ο Βαγγέλης Δρίσκας δίνει τις καλύτερες και τις πιο απλές συνταγές: δοκιμασμένες, βατές με σίγουρο αποτέλεσμα. Μας μαθαίνει να μαγειρεύουμε αποτελεσματικά και μοιράζεται γνώσεις που θα μας κάνουν να κατανοήσουμε και να αγαπήσουμε τη μαγειρική. Μαζί του το μαγείρεμα γίνεται αγχολυτική, ευχάριστη και κυρίως δημιουργική διαδικασία.

Σήμερα, Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, ο Βαγγέλης στο «Κάθε Μέρα Chef» «ταξιδεύει» στην Ιταλία και μαγειρεύει ριγκατόνι με μπέικον και βότκα. Στη συνέχεια «κάνει μία στάση» στην Ήπειρο και φτιάχνει μία ξεχωριστή πίτα: Κιμαδόπιτα με φύλλο γιαουρτιού.

Στη συνέχεια, ο Βαγγέλης δείχνει ό,τι χρειάζεται για το σωστό ψήσιμο του σολωμού και τον σερβίρει με πράσινο αρωματικό ρύζι και σάλτσα αβοκάντο. Για γλυκό ψήνει μια πρωτότυπη μηλόπιτα σουφλέ με σταφίδες!

Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, ο Βαγγέλης στο «Κάθε Μέρα Chef» , ξεκινάει την εκπομπή με πεντανόστιμο σουφλέ κανταΐφι. Μαγειρεύει κοτόπουλο oσομπούκο και το συνοδεύει με ριζότο με κρόκο και αρωματική γκρεμολάτα. Στη συνέχεια ψήνει μανιταρόπιτες με χωριάτικο φύλλο & γραβιέρα και στην ενότητα «Ζαχαροπλαστική για όλους» ετοιμάζει ζεστή μους σοκολάτας με καραμελωμένα κορν φλέικς!

Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας μαθαίνει να μαγειρεύουμε καθημερινά σαν σεφ στην κουζίνα μας!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή